Beoordelingen van Sushi Station Houten

Recente recensies van Sushi Station Houten

5 sterren na 95 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal weer erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top! Super vers en nog eens lekker ook! Lekker zo Door gaan! Mij zie je vaker terug.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was van restaurant kwaliteit. Superlekker en zo veel keus. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijne service en heerlijk eten! Zelfs nog een Rainbow roll van de zaak gekregen, omdat ik jarig was.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi!

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een aanwinst voor het [oude] dorp! heerlijke sushi, voor herhaling vatbaar.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd, lekker vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en echt top! Lekkerder dan bij i love sushi

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gewoon. Super vers en grote porties. Wij hadden 3 pokebowls. Waren echt zalig.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi gegeten. Sushi is vers gemaakt en de rijst is goed gelukt. Niet te korrelig of te plakkerig, maar perfect van structuur. De hoeveelheid rijst mag van mij iets minder, dan is de verhouding wat mij betreft nog beter. Kortom, ik kom vaker bestellen!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekkere sushi. Hadden een box met 40stuks besteld zat van alles in. Komen zeker vaker terug.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten. Echt een verademing

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed ๐Ÿ‘๐Ÿป

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en snel. Voor herhaling vatbaar.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker vers! in de sushi zou wat meer vis mogen zitten en minder komkommer.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Goed verzorgd, vriendelijk personeel! En wat een keurige zaak! Terwijl je staat te wachten, zie je dat de sushi gemaakt wordt. Houten is een heel fijn adres rijker!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers ! Voor herhaling vatbaar.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima optijd bezorgd, alleen de sushi viel wat tegen. Smaakte niet heel vers en vooral de tonijn sashimi was niet heel lekker. Wellicht pech.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

prima sushi

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal goed! Voor herhaling vatbaar!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en warme side dishes. Voor herhaling vatbaar. Mooi op tijd bezorgd ook!

Reactie van Sushi Station:Beste Perry, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij Sushi Station.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 3e keer besteld nu, wat is het toch heerlijk...wat een topper!!!

Reactie van Sushi Station:Beste. Miquel , heel erg bedankt voor het feit dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen. We zijn erg blij dat u elke keer tevreden bent geweest Hier worden wij erg blij van!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vers gemaakt sushi. Mooi gevarieerd

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Echt super lekker, goede smaak, vers en bezorging precies op tijd zoals gevraagd. Een volgende keer hier zeker weer bestellen.

Reactie van Sushi Station:Beste Sylvia, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushi Station.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi is super vers, heel lekker. Het is verslavend

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zorgvuldig, met veel aandacht.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier afgehaald. Het sushi lovers menu was geweldig. Supervers, veel variatie in smaken en een mooie portie voor 2 personen. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station:Bedankt voor de mooie beoordeling Stijn!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed verzorgd, nette zaak, echt heerlijk!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke warme en vers bereide sushi! Precies op tijd klaar! Smaakte heerlijk!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk, lekker en vers..

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies volgens afgesproken tijdstip geleverd, kwaliteit goed met veel keuzes en variaties

Reactie van Sushi Station:Beste Fritz, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij Sushi Station.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Petra, Bedankt voor je 5 sterren beoordeling .We zien u graag terug bij Sushi Station.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke sushi gegeten!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was geweldig!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, vers, smakelijk, divers, echt lekkere box.

Reactie van Sushi Station:Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent geweest!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren eerlijk gezegd teleurgesteld. Er zat weinig smaak aan de rijst, de smaakexplosie van de sushi viel tegen, de vulling was matig (kleine stukjes zalm, tonijn en juist veel komkommer), de Temaki Tempura had een hele muffe smaak en de avocado ontbrak, tot slot had de nigiri in verhouding te veel rijst. De pokebowl was daarin tegen een groot succes en ook de bezorging was top: op tijd, goed verpakt en een vriendelijke groet. Ook de website is top en de keuze is goed, maar de smaak en kwaliteit van de sushi kan naar ons idee echt beter.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten, bedankt. Rook en smaakte echt vers

Reactie van Sushi Station:Hoi Nuijs, fijn dat jullie allemaal hebben genoten!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was makkelijk besteld. Snel geleverd (20min) en ook nog eens heerlijk. Het enige nadeel is dat de kip gefrituurd is. Haalt gelijk het 'gezonde' van de Poke Bowl af.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en lekkere sushi

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker met de familie gegeten En lekkere verse sushi Echt een aanrader Fijn een lekkere sushi tent in houten

Reactie van Sushi Station:Beste David , heel erg bedankt voor het feit dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen. Hier worden wij erg blij van!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi, vriendelijk geholpen aan de telefoon en snel bezorgt.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. netjes op tijd afgeleverd. voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station:Beste D.Jansen, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, aanwinst voor het Oude Dorp.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was heel goed Bestelling was snel klaar Zeker voor herhaling

Reactie van Sushi Station: Beste Monique, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als topping avocado gekozen, echter bleef deze niet aan sushi plakken en is er pas na het snijden opgelegd. Daarnaast veel mayo erop. Verder is sushi wel lekker, maar nog geen wow factor. Wel vriendelijk personeel.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed van smaak. Mooie presentatie (al hoeven van mij de plastic groene dingetjes er niet tussen te staan.) Prima start voor nieuw restaurant in Houten.

Reactie van Sushi Station:Bedankt voor de mooie beoordeling Paul! De groene plastic gras moeten we helaas plaatsen om bepaalde producten te scheiden . Graag tot de volgende keer!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super aardig personeel mooie zaak Heeeeeerrlijke sushi top kwaliteit

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net geopend in Houten, maar nu al onze favoriete afhaalpunt voor sushi. Heerlijk gegeten.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moet zeggen dat de sushi echt super lekker was (lekkerder dan dat ik in de omgeving heb gehad) en we willen zeker blijven bestellen. Alleen jammer dat ik om 19:45 heb besteld voor 20:45 in verband met de ramadan (dit ook duidelijk aangegeven) en dat het een kwartier later was. Maar al met al een aanrader, echt top kwaliteit

Reactie van Sushi Station:Beste Melda, Nogmaals onze excuses voor de late bezorging. We hadden beter met u ramadan rekening moeten houden. Om ons planning beter in te schatten, vragen we u liefst dat u zsm een order plaatst ivm meerdere bestellingen die tijdens de Ramadan om 20:45 willen zijn, al onze sushi wordt vers voor u voorbereid , dat vergt iets meer tijd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, we zullen beter opletten op de gevraagde tijdstip. Gelukkig heeft de sushi wel goed gesmaakt. We zien u graag terug bij Sushi Station.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

LEKKER

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste keer en omdat het erg lekker was zal het zeker niet de laatste keer zijn!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu twee keer besteld en beide keren prima op tijd geleverd, warme gerechten ook nog echt warm en heerlijke sushi

Reactie van Sushi Station:Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent geweest!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Bestelling ook perfect op tijd dus wij bestellen zeker vaker! De desserts zijn ook echt zoooo lekker!!

Reactie van Sushi Station: De Japanse Mochi dessert ijs zijn een echte aanrader, probeer ook de andere smaken. Blij dat alles naar wens was , Sharon

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Enthousiaste reacties gehoord en die bleken terecht te zijn. Ga zo door !

Reactie van Sushi Station:Bedankt voor de leuke reactie! We zullen ons best blijven doen . Tot volgende keer Anna

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten. En nog een extraatje erbij gekregen als welkom. Komen beslist terug om weer te bestellen,

Reactie van Sushi Station:Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent geweest!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top sushi

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk sushi gegeten van sushi station. Heerlijk vers super

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was sneller dan verwacht. De sushi was erg lekker en zelfs (met de extra gratis rol) wat te veel voor twee personen. Dat heb ik met sushi nog nooit gehad, maar het leverde me wel een lekkere lunch de volgende dag op. Eigenlijk geen negatieve punten.

Reactie van Sushi Station:Beste Allard, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We willen graag onze eerste klanten van Houten verwennen met een extra rol. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Veel variatie, letten op de opmerkingen: (ik lust geen komkommer en dit was netjes aangepast!) Bezorging was supersnel! Voor veel herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Station:Beste Angelique , Heel erg bedankt voor het feit dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen. Hier worden wij erg blij van! We zullen altijd proberen om alles naar uw wens te maken . Met vriendelijke groeten, Sushi Station

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buiten verwachting zeer goede susi. We hebben echt genoten van de verschillende toppings heerlijk. We hebben zeker ons susi adres gevonden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was precies op tijd bezorgd. De sushi was heerlijk. De gebakken uitjes waren wel erg overdadig aanwezig op de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Op de foto zag het er heerlijk uit en het was ook heerlijk! De bezorger was precies optijd dus een aanrader voor iedereen!!

Reactie van Sushi Station:Beste CAS, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van. Fijn dat u ons aan beveelt. We zien u graag terug bij Sushi Station.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er goed verzorgd uit en de smaak was top.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi. Veruit de beste uit houten en omgeving. Steeds netjes op tijd bezorgd. Niks op aan te merken!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en goede kwaliteit en versheid. Rijst is niet compact valt snel uit elkaar.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Super super lekker en super vers Alsof de kok in onze keuken stond en het direct na bereiden op tafel neer zette

Reactie van Sushi Station:Beste Tanya , heel erg bedankt voor het feit dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen. Hier worden wij erg blij van!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi! Ik ben al heel wat gewend maar dit is op afstand de beste sushi die ik ooit heb gegeten!

Reactie van Sushi Station:Blij dat alles naar wens was Karin

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten van de family deluxe box. Heerlijke sushi, wij gaan zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Station:Hoi Marion, fijn dat jullie allemaal hebben genoten!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuw in Houten Oude Dorp. Erg lekkere en verse sushi!

Reactie van Sushi Station:Beste Daphne . Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi en vriendelijke service. Binnenkort vaker daar bestellen ๐Ÿ‘

Reactie van Sushi Station:Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent geweest!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zeg. ร‰รฉn aanrader

Reactie van Sushi Station:Beste Steef , fijn dat alles naar wens geweest is! Graag tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit goed et nu ook een sushi-station in houten is geopend ๐Ÿ‘

Reactie van Sushi Station:Beste Jan, we zijn ook erg blij om in Houten Oude Dorp te zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker

Reactie van Sushi Station:Beste Luf, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele goede & lekkere sushi! 1ste keer hier besteld omdat wij hier niet uit de buurt komen. Heeel erg leuk personeel!! Zeker een aanrader.

Reactie van Sushi Station:Bedankt voor de mooie beoordeling Romana