Beoordelingen van Sushi Station Houten

Recente recensies

5.0
Inge de Vaal
gisteren

De sushi was heerlijk. Alleen een beetje laat.

Lot
2 december 2022

Zoals altijd was de sushi weer super lekker. De sushi was heel vers. De avocado lekker zacht en romig, de bijgerechten warm. Top!

Harry
30 november 2022

Sushi was zeer goed en smaakvol. Alleen één klein puntje is dat, sommige stukjes niet goed plakte en dus uitelkaar viel. Maar alles was nogmaals zeer goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mariska
29 november 2022

Altijd vers en met zorg bereid. Heerlijke smaken en goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle bezorging.

Sonja
27 november 2022

Op tijd geleverd en zeer vers. Smaak was weer perfect!

?????
26 november 2022

Voldoende!. Vorige keer was het smakelijker! Weinig voor die prijs!

Rosita
26 november 2022

Het eten was heerlijk, bezorger verrast dat hij fooi kreeg (lief) maar de presentatie was echt leuk met een vrolijk schaaltje. Houden zo.

P
24 november 2022

Het was weer perfect!

De buurvrouw
24 november 2022

Het was wederom weer heerlijk

Bosman
19 november 2022
Melanie
19 november 2022
Annie
15 november 2022
Puck
15 november 2022

Lekker snel bezorgd (vroeg op de avond besteld) alles compleet en heerlijk op smaak. Loempia’s lekker warm, sushi op temperatuur.

Manon
14 november 2022

Echt een feestje in je mond ! Heerlijke smaak explosie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jowell
13 november 2022

Lekkere pokebowl, goed van smaak, verhoudingen rijst met topping waren OK.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
13 november 2022

Sushi was heerlijk! Super bedankt voor de goede zorgen om het geschikt te maken voor een zwangere door alles extra af te wassen! Wij gaan zeker weer bij jullie bestellen met alles erop en eraan!

Maartje Bosman
12 november 2022

Zoals altijd heerlijke sushi! Bezorging was iets vertraagd maar de vriendelijke bezorger maakte het helemaal goed! Tot de volgende keer.

AH
11 november 2022

Sushi was lekker. Bezorging op tijd en bezorger zeer vriendelijk. Jammer dat ik voor 4 personen stokjes kan bestellen en dat er dan maar voor 2 personen geleverd wordt. Het antwoord hierop was: bij schotel horen maar voor 2 personen stokjes. Waarom moet ik dan aangeven voor hoeveel personen ik stokjes wil. Heel slecht. Nu hebben er 2 personen met mes en vork gegeten. Geen visitekaartje helaas. Website aanpassen of leveren wat de mensen bestellen.

Jeannette
9 november 2022

Ontzettend lekker goed verzorgd. Jullie zijn echt favoriet!

Ana-Maria
29 oktober 2022

Ik heb me heel jarig gevoeld met de verse, overheerlijke sushi van Sushi Station Houten. Mijn vrienden hebben ook ontzettend van genoten :-)

Reactie van Sushi Station

Dank u wel voor uw mooi en lieve bericht. Hoop dat u een mooie vierjaardag hebt gehad en dat U nog vele gezonde jaren kan genieten, natuurlijk ook van ons eten :) met vriendelijke groetjes, Sushi Station Houten

Henrieke
28 oktober 2022
Nienke
26 oktober 2022
Wilma
25 oktober 2022
Boeve
24 oktober 2022
y v ede
22 oktober 2022

saus niet zo lekker bij de garnalen

Heather Robertson
20 oktober 2022

Best sushi, the produce is really fresh and there is always enough chicken or fish in the sushi. Great chicken gyoza. Also, when delivery is late - there is always a phone call to let us know. Thank you!

Reactie van Sushi Station

Thank you for your beautifull review we are glad that you enjoy our severice and food.

RVB
17 oktober 2022

Paar keer bij jullie besteld maar 1 van de weinige in de regio met deze kwaliteit sushi. Top!!👍 Keep up The Good Work!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie
17 oktober 2022

Lekker vers en prima hoeveelheid, stipt op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Jong
14 oktober 2022

Heerlijk eten! Weer genoten!

Monique
14 oktober 2022

Smaak, zoals altijd, prima. Handroll grof gevuld, grote stukken, maakt het lastig eten. Deze keer wat 'losjes' gerold, sushi viel uit elkaar bij oppakken. Nieuwe chef?

Reactie van Sushi Station

bedankt voor uw feedback we hebben inderdaad een nieuwe chef en we hebben uw feedback aan haar meegegeven.

Bert
11 oktober 2022

Lekkere sushi en topverse sashimi. Voor een takeaway concept gewoon erg goed. Mooie smaken en ruim voldoende variëteit in de schotels (menu's). Ik haal ze altijd hier als ik geen zin heb om ze zelf te maken.

Tim
10 oktober 2022

Was niet vers heel jammer. Maar dit weten jullie ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jesper De Leeuw
10 oktober 2022
Jowell van den Biggelaar
6 oktober 2022

Smaakvolle pokebowl, erg fijne rainbow temaki rol. Bezorging was op tijd, en erg snel!

Reactie van Sushi Station

Dank u wel voor uw mooie recensie

Luf
6 oktober 2022

Heerlijke sushi, en super personeel

Reactie van Sushi Station

Dank je wel!

Luf
29 september 2022

Heerlijke Shusi en aardig personeel

Reactie van Sushi Station

Hartelijk dank!

Fam
26 september 2022

Heerlijk verse sushi. Iets later dan gepland, maar netjes over gebeld. Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie Oostveen
25 september 2022
Gert Jan
23 september 2022
Carmen
22 september 2022
Jeanine
21 september 2022

Was weer verrukkelijk! Lekker vers en goede verhouding van alle ingrediënten!

Reactie van Sushi Station

Hartelijk dank!

Lucas
20 september 2022
Bos
19 september 2022
Anamaria
18 september 2022

Simply YUMMY!!

Jolanda Hoogendoorn
18 september 2022

Heerlijk verse sushi en een mooi assortiment. Levering op gevraagde tijd. Aanrader.

Ada
17 september 2022
Casper van den Broek
17 september 2022
Ton
17 september 2022

heerlijke sushi

Miriam Das
16 september 2022

Supervers en erg lekker!

Yaela
12 september 2022

Het smaakte goed! Leuk team medewerkers die graag meedenken met onze jarige job die sushi koos als verjaardagsmaaltijd!

De wit
10 september 2022
Sylvia
9 september 2022

Aardig wat en verschillend lekkers besteld. Smaakte heerlijk. Op tijd afleverd. Vriendelijk contact.

Heidi
9 september 2022

Snel klaar, lekkere sushi

Freek van Balen
7 september 2022

Wederom heerlijk gegeten. Niet voor sushi gekozen maar voor donburi's. Geweldig die kip en garnalen. Nog wat extra yakatori genomen. Perfect allemaal.

Ed
5 september 2022
Ibonnr
4 september 2022
Jowell
4 september 2022

Uurtje te laat, maar goede kwalitatieve producten. Dat is het uurtje wachten wel waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

we zijn erg blij om te horen dat u ervan heeft genoten. excuses nogmaals voor de lange wacht tijd

Hans Mentink
3 september 2022

Prima zo.

Van Doorn
3 september 2022

Heerlijke sushi, lekker vers gemaakt, redelijke prijs. Wij gaan hier vaker komen.

Reactie van Sushi Station

We zijn ontzettend blij dat u van onze sushi heeft genoten. Wij hopen jullie vaker te zien. Mvg, Team Sushi Station.

Mw. Oerlemans
3 september 2022

Sushi was heerlijk vers. Ikzelf had mij vergist in de bezorgtijden maar dit werd adequaat opgepakt en opgelost. Helemaal top!

Reactie van Sushi Station

Bedank voor uw lieve recensie we zijn dan ook heel blij om te horen dat u ervan heeft genoten. Wij staan dat ook altijd klaar om kleine vergissingen bij te staan en op te lossen. wij hopen jullie vaker te zien! Mvg, Team Sushi Station.

X
30 augustus 2022

Prima en naar verwachting

van den Hoeven
29 augustus 2022

Zoals altijd weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lot
28 augustus 2022

Heerlijk super verse sushi.

Nicoline
27 augustus 2022

Heerlijk! Stond klaar op de afgesproken tijd, aardig personeel!

Gerry
27 augustus 2022

Was weer uitstekend. Misschien was de sushi iets te vers (rijst viel af en toe uit elkaar)! Maar erg tevreden.

L
27 augustus 2022

Prima sushi!

Pb
25 augustus 2022
Victor
25 augustus 2022

Voor de eerste keer hier besteld, prima box met afwisselende sushi en op tijd bezorgd. Prima!

Fransje
21 augustus 2022

Wéér te weinig besteld....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martine
18 augustus 2022

Lekker vers! Toen ik de sushi kwam ophalen werd er net de laatste hand aan gelegd.

Jolanda Overeem-Hoogendoorn
17 augustus 2022

Door omstandigheden was de bezorging vertraagd, maar de sushi zelf was erg lekker!

Reactie van Sushi Station

we zijn erg blij dat u ervan heeft genoten

Gerry
15 augustus 2022

Kwaliteit uitstekend! Bezorging veel eerder dan aangegeven! Complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Vermeulen
14 augustus 2022

Was lekker en binnen opgekregen tijdvak netjes en vriendelijk bezorgd. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wolter
14 augustus 2022
Ana-Maria
12 augustus 2022

Mega lekker en vers! De Specials zijn een aanrader.

Anoniem
5 augustus 2022

Heerlijk eten

Pim Derks
3 augustus 2022
Freek van Balen
3 augustus 2022

Deze keer diverse Donburi's genomen. Top ! Leuke afwisseling op de sushi, die ook altijd van top kwaliteit zijn.

Anshita
3 augustus 2022

The food was very well prepared. I would surely recommend the place.

Frank
3 augustus 2022

Prima gedaan, na tijdsindicatie op de zelfde tijd bezorgd

M.
3 augustus 2022
Susan
31 juli 2022
Davida
31 juli 2022
Aliekr
30 juli 2022

Heerlijk, supervers en prima prijs.

MO
29 juli 2022

Super lekker, echt een aanrader

M de Jonge
29 juli 2022

De sushi waren geweldig lekkeren de bezorging was mooi op tijd

Heidi
27 juli 2022
Van Barneveld
24 juli 2022
Ivonne
24 juli 2022

Op de afgesproken tijd en super vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
21 juli 2022

Ik heb al vaker een poke bowl besteld bij sushi station, vandaag was de kwaliteit beduidend minder, zat heel veel rijst in, weinig groente etc. De verhouding rijst vs topics was scheef. Hoop volgende keer weer beter. Bezorging is altijd hartstikke snel en heel vriendelijk.

Reactie van Sushi Station

het spijt ons dat dit bij u is voorgevallen, wij zullen hier beter opletten bij het maken van bestellening.

Davida
20 juli 2022

Top sushi! Vooral zo doorgaan, heerlijk verse vis en goede verhouding. Bezorging kan beter. Tweede keer niet bezorgt op aangeven tijdstip. Wel netjes nagebeld door sushistation , maar pas een kwartier nadat bestelling bezorgd had moeten worden. Tip: eerder bellen of realistischer zijn welke bezorgtijd haalbaar is. We bestellen zeker weer, want tot nu weegt de kwaliteit van het eten zwaarder.

Reactie van Sushi Station

we zijn erg blij dat het heeft gesmaakt. excuses dat uw bestellingen te laat waren gekomen, wij zullen voortaan eerder bellen. helaas kunnen wij drukte niet voorkomen, wij raden aan om al te bestellen in de middag.

Luf
20 juli 2022

Heerlijke sushi , ik ben er gek op.

Anneke
17 juli 2022

Prima

Jordi ecki
17 juli 2022

Alles was vers! Lekker eten en vriendelijke bezorger. Aanrader!

RL
15 juli 2022
De buurvrouw
13 juli 2022

Heerlijk als je buren sushi station houten zijn. De beste sushi van Houten!!!!! We hebben weer heerlijk gegeten. Altijd vers, en super fijn personeel.

M Giltay
11 juli 2022

Enkele sushi vielen uit elkaar bij het oppakken. De sushi met tonijn was niet lekker en de yakitori was niet echt warm en niet helemaal gaar.

Reactie van Sushi Station

wij bieden ons excuus aan voor het ongeval, wij gaan beter op de versheid letten en op de keuken.

Bernd
10 juli 2022

Sushi schotels zien er mooi en verzorgd uit. Vers en goed van smaak. Ook de andere gerechten zijn heerlijk. Aanrader.

o.
10 juli 2022

Lekkere sushi en snacks. Vers en goed van smaak, netjes op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Syl
9 juli 2022

De bezorging duurde heel erg lang ( ruim een uur) en de miniloempia's waren zacht en taai. De Sushi was heerlijk.

Erica
8 juli 2022

Helaas zat de frostbite (of vries) in de aardbeien mochi. Daardoor was het deeg en ijs korrelig en niet lekker. Die heb ik weg moeten gooien. Zonde, want de mango mochi en sushi was perfect en erg lekker. Daardoor kan ik geen 5 sterren geven op alles.

Marion
7 juli 2022

Snel gemaakt, goede kwaliteit

C. van Zwol
4 juli 2022

Heerlijke verse sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kathalijne
3 juli 2022

Sushi was weer top! Bezorging keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
30 juni 2022

Heerlijke Poké bowl en eerder geleverd dan gepland. Prima

Sander
30 juni 2022
Liesbeth de Kuijer
30 juni 2022

Sushi was heerlijk!

Anouk
28 juni 2022
wen
26 juni 2022
Mark
26 juni 2022

Goed gegeten en echt een super leuke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
24 juni 2022

zeer op tijd. ruim voor de aangegeven tijd en heerlijke sushi

J Maas
23 juni 2022

Heerlijke verse sushi! Aanrader!!

Floor
23 juni 2022

Ondanks dat jullie netjes belden dat de bestelling wat later kwam, was de bestelling niet juist… we hadden tonijn besteld ipv zalm…

Mike Oosterwaal
23 juni 2022

We hebben heerlijk gesmuld. Wat een smaakvolle sushi maken ze toch.

Ana-Maria
21 juni 2022

Mega lekker en vers!

Elfri
21 juni 2022

Wat een verrassing; wat een heerlijke smaken. Dat wordt nog een keertje bestellen

sabrina
20 juni 2022

De bestelde mochi was minder dit keer.

Jolanda
19 juni 2022

Ik had de pokebowl met 3 garnalen, dat was een beetje karig. Veel rijst weinig topping mijn gast had die met zalm dat zag er beter uit. Maar voor die warmte +30 graden, prima keuze

Reactie van Sushi Station

excuses wij hebben deze reactie vaker gekregen van onze klanten en wij zijn beter gaan letten op onze verhoudingen. nogmaals excuses, wij hopen dat het bij de volgende keer beter is.

Jorrit van de kolk
19 juni 2022
CAC
17 juni 2022

Zeer snelle bezorging. Heel smakelijk!

Max
17 juni 2022

Echt de lekkerste sushi in de weide omtrek. Super vers, echt heerlijk.

Med
16 juni 2022
Susan
16 juni 2022

Sushi was weer heerlijk en lekker vers!!!

Luf
14 juni 2022

Super verse Sushi 🍣 aardig personeel De lekkerste Sushi van heel Houten

Amber
14 juni 2022

Het was lekker! Goede combinatie van ingrediënten en de bezorging was sneller dan verwacht, top service :)

sleijpen
10 juni 2022

Top

Petra
8 juni 2022

Heerlijke sushi en snelle bezorging

Adri Weijers
7 juni 2022

Lekkere verse sushi, en, ondanks het spitsuur snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
6 juni 2022
Joop
6 juni 2022

Prima versheid en iets meer variëteit zou het geheel nog aantrekkelijker maken

JP
6 juni 2022

Ik heb bij mijn bestelling aangegeven dat deze glutenvrij moest zijn ivm een allergie. Er werd telefonisch contact opgenomen om voor de zekerheid even de details te bespreken. Sushi Station Houten levert persoonlijke service en heerlijke sushi die met zorg is bereid: top!

Cc
3 juni 2022

Was een heerlijke crispy box !!

Esther
1 juni 2022

Geweldige kwaliteit en voor de vierde keer op rij stipt op het afgesproken tijdstip geleverd.

Nala
29 mei 2022

Super lekkere sushi :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corinne de korte
28 mei 2022
Ton
27 mei 2022

heerlijk en op tijd nog steeds de juiste prijs voor goede sushi

Lot
22 mei 2022

Snel bezorgd, heerlijke sushi!

Ana-Maria
21 mei 2022

We hebben zowat alles house specials besteld, sashimi en kip teryaki. Alles was vers en ontzettend lekker. Echt heerlijk!

Karin
21 mei 2022
JP
19 mei 2022

Op verzoek is mijn bestelling volledig glutenvrij gemaakt ivm een glutenallergie. Perfect!

Gonda kulker
18 mei 2022

Verbeterpunten heb ik niet. Complimenten wel. Het was weer heerlijk, vers, warm en snelle bezorging

W. Lo
17 mei 2022

Vers en smaakvol. Tot de volgende keer.

Janine
17 mei 2022

Super vers en lekker snelle bezorging

Cs
15 mei 2022
Stoelers
14 mei 2022
Marleen
13 mei 2022

Vandaag voor het eerst bij sushi station besteld. We hebben zeer verse sushi gegeten, heerlijk! Wij zijn enthousiast en komen zeker terug.

Nas
13 mei 2022

Was lekker en vers. Voor herhaling vatbaar!

mike oosterwaal
9 mei 2022

Wat is dit handig, een app waarmee je bestelt. En het staat op tijd klaar. Ook bijzonder aardige bediening. En tenslotte is de sushi ook nog eens heerlijk klaargemaakt. Topzaak!

Ivonne
8 mei 2022

Op de aggedproken tijd en weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
8 mei 2022

Verse sushi 🍣 # heerlijk!

Marlous
7 mei 2022

Heerlijke sushi! Echt goede kwaliteit, mooie en verrassende smaken. Bezorging snel en erg attent!

De buurvrouw
6 mei 2022

De beste sushi 🍣 wordt gemaakt door onze buren❤️

D.Vos
5 mei 2022

Snelle levering. Lekker eten!

Carla
4 mei 2022

Super gegeten!! Erg lekker! Super snelle bezorging!!

Nicoline
4 mei 2022

Wij zijn zeer enthousiast over de Sushi en de bezorger! 👍🏻

Ivonne
1 mei 2022

Het was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
1 mei 2022

Het was weer heerlijk.

Marjan
1 mei 2022

Wij zijn al een tijdje fan van sushi station Houten. Maar onze vrienden zijn dat nu ook. Altijd vers, en heel lief personeel.

Rosanne
26 april 2022

Wij zijn bij elke bestelling heel tevreden met de kwaliteit van het eten en de vriendelijke bezorging. Fijn dat er een ruim aanbod aan bijgerechten en mochi is.

I Meester
25 april 2022

Eindelijk echte lekkere sushi in Houten! Zag er verzorgd uit en het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
23 april 2022

Áltijd vers, snel bezorgd en met zorg bereid. Dat proef je, dat zie je.

Marjan Luf
22 april 2022

De lekkerste Sushi in Houten van de leukste mensen ❤️

Sabrina Soeroredjo
19 april 2022

Het was heerlijk. De mensen zijn vriendelijk en de service is meer dan goed. Het eten wordt vers bereid en dat proef je.

Susan
16 april 2022

Het was weer heerlijk!!!

JoCa
16 april 2022

De bezorger bracht ons vriendelijk het heerlijke eten onze complimenten. verbeterpunt is de tijd.

Marjan
13 april 2022

We hebben weer heerlijk gegeten van de sushi 🍣 De beste sushi van Houten.

Rou
11 april 2022

Snel bezorgd en het was weer heerlijk 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gonda kulker
10 april 2022

Zoals altijd.....geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
8 april 2022

Super vers en zeer smakelijk

C. Nodelijk
7 april 2022

Zalig! Lekker vers!

Jordy de Leeuw
2 april 2022

Een van de betere sushi leveranciers in Houten e.o. Jammer dat je niet met credit card kan betalen maar dat staat de kwaliteit niet in de weg.

Kaatje
29 maart 2022

Het is top eten.

Pat
29 maart 2022

Alweer super lekker gegeten!!!

Sandra
26 maart 2022
Kramer
26 maart 2022
Bert
26 maart 2022

Prima en snel

Paulina
25 maart 2022

Helemaal top!! Heerlijk.

Nancy vd kraak
24 maart 2022

Super lekkere sushi en mega vers! En ik had zo’n vriendelijke bezorger! Plus ze waren erg snel!

nicolinr
23 maart 2022

De sushi was heerlijk, werd op tijd bezorgd! Top 😊

Familie N
20 maart 2022

Lekker vers en razendsnel bezorgd. TOP

E. Bruins
20 maart 2022
Mathieu
19 maart 2022

Zoals altijd weer super verse sushi! De sushi station box is een aanrader. Goede variëteit ! Ga zo door

Margreet van Dijke
19 maart 2022

De bezorger was erg vriendelijk en correct. Verbeterpunt is bij drukte toch de tijd tussen bestelling en bezorging. Dit was 2 uur. Dat terwijl ik pas later op avond een bestelling plaatste.

Henk
18 maart 2022

Heerlijk gegeten en vers gemaakt. Top

F
13 maart 2022
Christine
12 maart 2022

Best take out in Houten!

De buurvrouw
10 maart 2022

Wie wil er geen buren die zo heerlijk sushi kunnen maken. Altijd heerlijk vers. En hele aardige mensen.

Ammh
10 maart 2022

Voor herhaling vatbaar!!

Damon
9 maart 2022
Astrid Meinders
8 maart 2022

De lekkerste sushi en prima bezorging

Gert Jan
7 maart 2022
Ellen
6 maart 2022

Heerlijke sushi, en altijd snelle bezorging 👍🏻

Petra
4 maart 2022

Heel prima sushi en fijn jullie flexibiliteit!

Bietje
1 maart 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Kim
1 maart 2022
Anna
27 februari 2022
Gerard Zwiers
27 februari 2022
van Dam
27 februari 2022

Bezorgen was zelfs voor de tijd. Dus top.! Helaas de tonijn in de sushi was te taai.. en de kip in de loempia was weg gevlogen.

WILLEM
26 februari 2022

Was heerlijk

Rianne
25 februari 2022

Weinig variatie in de sushibox. Vulling was hetzelfde alleen de topping was anders. Ik had er meer van verwacht.

Jaap
25 februari 2022

Besteld met de opmerking "zo snel mogelijk" en ruim 20 minuten eerder dan vooraf aangegeven, de kwaliteit was voortreffelijk. De kip in de sushi was nog warm, zo vers is het klaargemaakt.

Marjan
24 februari 2022

De zalmsushi met truffel was geweldig 🤩 bedankt.

Wendy Bosch
24 februari 2022

Snelle levering, vriendelijke bezorger👍

Berry
21 februari 2022
Sandra
21 februari 2022

De poke bowl was erg lekker. Ik vond alleen dat er teveel rijst in zat in verhouding tot de andere ingrediënten. Dat zou verbeterd linnen worden. Verder was de poke bowl zalm vers en smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mo
19 februari 2022

Super lekker! Echt een aanrader

Bennie van Bentum
18 februari 2022

Keurig op tijd en super kwaliteit 👍

Pat
18 februari 2022

Alwéér heerlijk gegeten, sowieso een aanrader om hier sushi te bestellen!!!

Luf
17 februari 2022

Het is toch altijd zo lekker, de sushi van sushi station is heel vers en super lekker. Wij zijn blij met jullie ❤️

Inge
14 februari 2022

Heerlijke sushi en er wordt super rekening gehouden met allergieën. Wij zijn fan.

Wolter
14 februari 2022
Janine
13 februari 2022

Heerlijk vers en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
12 februari 2022
Hicham
11 februari 2022

Lekker! Voor herhaling vatbaar.

Wichert Sinke
10 februari 2022
Johan
6 februari 2022

Goede kwaliteit, snelle bezorging zelfs in het weekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivar gras
5 februari 2022
Anne
4 februari 2022

Altijd goed!

Rozanna
31 januari 2022

De sushi smaakte heerlijk, de pokebowl was goed gevuld en alles mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
29 januari 2022
WILLEM De Jong
29 januari 2022

Heerlijke sushi - prima kwaliteit , beste van Houten

Jeanine
27 januari 2022

Was weer een heerlijke poke bowl! Vers, goede verdeling en heerlijke saus die apart wordt bijgevoegd!

Marjan
27 januari 2022
DT
26 januari 2022

Top sushi

Sem
26 januari 2022

Heerlijke pokebowls en sushj

Selma
26 januari 2022

Heerlijk

Ton Delfos
25 januari 2022

Volgens mij horen de rijst en de garnalen warm te zijn deze was voorde 2e keer koud.

Rijken
24 januari 2022

Het was heerlijk. 😊

Wim Lis
23 januari 2022

Levering duurde 90 minuten. Maar was wel erg lekker

Antoinette Dekker
23 januari 2022

Heerlijke sushi voor prima prijs. Op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabrina
23 januari 2022

Altijd lekker bij jullie. Genoten hebben wij. Jullie zijn ook altijd druk. Respect hoor. Zoveel bestellingen vers bereiden binnen korte tijd. Wij zijn een tevreden klant.

Bennie van Bentum
23 januari 2022

Op de afgesproken tijd geleverd, en de kwaliteit is ook super.

Mercedes
22 januari 2022

Was super

Irene
22 januari 2022

Sushi was weer heerlijk! Super service.

Léonie
22 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Margreth
21 januari 2022

Overheerlijke sushi. Bestelling kwam 10 min later en werd daar keurig over gebeld Volgende keer weer

Eva
20 januari 2022

Zoals altijd weer top! Echt super lekker. Weer heerlijk genoten!

Ilse
20 januari 2022

Altijd vers en op tijd klaar!

Ivonne
15 januari 2022

Op de afgeproken tijd bezorgt, wat warm moest zijn, was warm. Vers, niet te zout en verrukkelijk. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Joëlla
14 januari 2022

Lekkere sushi! Vriendelijk personeel

A.
13 januari 2022

Eerste keer hier besteld. Sushi was erg lekker, was vers en zag er goed uit. Bezorging binnen 30 min op donderdagavond, top!

Jolanda
13 januari 2022

Lekkere verse sushi en sashimi. De sushi was nog lauw en crispy, de sashimi was super vers. Mooie hoeveelheid bijproducten als sojasaus, chopsticks en wasabi. De bestelling kwam 15 minuten later dan afgesproken maar daar werd netjes van te voren over gebeld.

van Bentum
10 januari 2022
JAN
9 januari 2022

Tevreden goede service

Julia Vulto
8 januari 2022

Heerlijke pokebowl op tijd en keurig bezorgd alleen bij 1 het verkeerde sausje erbij gekregen, dat was wel jammer.

Esmée Laribij
8 januari 2022

De sushi was erg lekker

Lianne Dixon
8 januari 2022
Zoë Nafzger
8 januari 2022

Was super goede sushi, echt vers!

Sandra
7 januari 2022

Snelle bezorging, heerlijk eten.

Ingrid
7 januari 2022

Superlekkere sushi, mooi stevig, verse vis en hoede wakame. Helaas weer te weinig besteld...

Floor
6 januari 2022
Jade Polderman
5 januari 2022

De lekkerste sushi!!!! Bestelling was iets later ivm drukte. Keurig een telefoontje om dat te vertellen en een lekkere salade gekregen met een excuus voor de verlate bezorging. Top service!

Mathieu
5 januari 2022

Heerlijke sushi en de keuken was zeer behulpzaam bij het bereiden van sushi in verband met een komkommer allergie! Super ervaring. komen zeker terug

Van zanten
3 januari 2022

Was weer geweldig bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
1 januari 2021

Helemaal top. Heerlijk van smaak, smaakvol verpakt, snel bezorgd!

Susan
1 januari 2021

Ow, zelfs op nieuwjaarsdag zijn ze super top en snel. Binnen een kwartier stond de bezorger al op de stoep. Top! Sushi was weer goed gelukt en heerlijk van smaak. Dank Sushistation! 2022 is goed begonnen.

Jeroen
31 december 2021

Ik heb de sushi station box gehaald, en deze was keurig op tijd klaar. De meiden achter de balie waren zeer vriendelijk! Ik was nog nooit in de zaak geweest, eerder alleen laten bezorgen : deze zaak is echt superschoon en netjes. We hebben met z’n 2 ( 3 als je de poes meerekent) heerlijk zitten smullen van de top verse sushi. Genoeg soy & wasabi ook. Niemand in Houten kan tippen aan deze sushi, ga zo door! Fijne jaarwisseling ❤️

jean-paul
31 december 2021
Sean van der Meulen
31 december 2021

Heerlijke sushi!

Pat
31 december 2021

Heerlijke sushi, makkelijk te bestellen en betalen en op tijd klaar om opgehaald te worden. Gaan er zeker nog een keer bestellen!

Saskia
30 december 2021

Keurig op tijd klaar en heerlijk vers. We hebben genoten.

Anoniem
30 december 2021

Echt genoten van alles

Zoë
29 december 2021

We waren verbaasd dat de avocado opeens voor de deur stond maar erg fijn! Bedankt door de telefoon werd ons verteld korting bij de volgende keer was best warrig wij zouden niet bellen als alles compleet was. We vonden het telefonisch erg verwarrend en hoorde alles wat jullie overlegde.. Hopen dat het de volgende keer wel ok is!

familie
28 december 2021

Goede kwaliteit sushi, en heel erg lekker.

Diana
26 december 2021

Het was echt heerlijk! Genoten!

m.
26 december 2021

prima smaak, lekkere sushi rolls, goed voedzaam

X
25 december 2021

Voor 1e kerstdag sushi gehaald. Erg lekker, super vers, kwaliteit voor je geld.

Charlotte
25 december 2021

Heerlijke sushi. Voor herhaling vatbaar. Zeer tevreden

Daisy
25 december 2021

Hele goede service en vriendelijk personeel die goed behulpzaam is!

Jeanine
25 december 2021

Super vers, heel erg lekker. Echt een aanrader. Zowel we sushi als de poke bowl!

Chineenad
25 december 2021
Visser
24 december 2021

Zeer smaakvol!

Esther
24 december 2021

Overheerlijke sushi! En stipt op tijd bezorgd. Twee keer een grote plus!

Inge de Vaal
24 december 2021

Er was wat verwarring rondom de bestelling, maar dat werd ter plekke opgelost. Heerlijk gegeten. Prima kwaliteit. Wij komen zeker nog eens terug.

Guma
17 december 2021

lekker vers

Lianne Dixon
16 december 2021

Heerlijke vers Sushi, vriedelijke dienst, en snelle bestelling. Fantastisch!

Abdellah
13 december 2021

Lekker eten van goede kwaliteit, klantvriendelijk en stipt. Gewoon een nette zaak.

Titia van zanten
13 december 2021

Niks te verbeteren was wederom weer heerlijk,bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Jansen
12 december 2021

Heerlijke verse sushi en keurig op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie
12 december 2021

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 december 2021

De bezorger stond na 15 minuten al voor de deur, super snelle service👍🏻

Astrid
11 december 2021

Zoals altijd heerlijk vers.

Conny
10 december 2021
M.
10 december 2021
Ed
9 december 2021

Zoals altijd heerlijke sushi. Ook de warme snacks heel lekker. Vriendelijke bezorger.

Eveline
9 december 2021
Betsy Breedijk
6 december 2021
Erika
6 december 2021

De bestelling kwam later, maar daar werden we netjes over gebeld en kregen iets extra gratis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gonda Kulker
5 december 2021

Alleen maar complimenten. Een van de beste sushi tenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
5 december 2021

De kwaliteit is voortreffelijk, presentatie is puik. Zou mooi zijn als er minder plastic gebruikt kan worden. Het groene ‘gras’ tussen de sushi hoeft van ons niet.

Rvk
4 december 2021

Uur vantevoren en besteld. Bestelling kwam 20 minuten te laat.

Anoniem
3 december 2021
Ton
3 december 2021

heerlijk en op tijd. we hebben er van gesmuld

M
2 december 2021
M.L
29 november 2021

Super verse sushi, we zijn er gek op! Vriendelijk personeel. De Yakitori roll was super, bedankt.

Ilma
27 november 2021

Was weer heerlijk !

Bianca
26 november 2021

Perfect op tijd en eten lekker vers...

Diana
26 november 2021

Heerlijke verse sushi, voor herhaling vatbaar!

Marjan
24 november 2021

Ik ben gek op jullie sushi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pauline
21 november 2021

Wij hebben de Lover box besteld en was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.