Beoordelingen van Sushi Station Houten

Recente recensies

5.0
C. van Zwol
gisteren

Heerlijke verse sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kathalijne
3 juli 2022

Sushi was weer top! Bezorging keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
30 juni 2022

Heerlijke Poké bowl en eerder geleverd dan gepland. Prima

Sander
30 juni 2022
Liesbeth de Kuijer
30 juni 2022

Sushi was heerlijk!

Anouk
28 juni 2022
wen
26 juni 2022
Mark
26 juni 2022

Goed gegeten en echt een super leuke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
24 juni 2022

zeer op tijd. ruim voor de aangegeven tijd en heerlijke sushi

J Maas
23 juni 2022

Heerlijke verse sushi! Aanrader!!

Floor
23 juni 2022

Ondanks dat jullie netjes belden dat de bestelling wat later kwam, was de bestelling niet juist… we hadden tonijn besteld ipv zalm…

Mike Oosterwaal
23 juni 2022

We hebben heerlijk gesmuld. Wat een smaakvolle sushi maken ze toch.

Ana-Maria
21 juni 2022

Mega lekker en vers!

Elfri
21 juni 2022

Wat een verrassing; wat een heerlijke smaken. Dat wordt nog een keertje bestellen

sabrina
20 juni 2022

De bestelde mochi was minder dit keer.

Jolanda
19 juni 2022

Ik had de pokebowl met 3 garnalen, dat was een beetje karig. Veel rijst weinig topping mijn gast had die met zalm dat zag er beter uit. Maar voor die warmte +30 graden, prima keuze

Jorrit van de kolk
19 juni 2022
CAC
17 juni 2022

Zeer snelle bezorging. Heel smakelijk!

Max
17 juni 2022

Echt de lekkerste sushi in de weide omtrek. Super vers, echt heerlijk.

Med
16 juni 2022
Susan
16 juni 2022

Sushi was weer heerlijk en lekker vers!!!

Luf
14 juni 2022

Super verse Sushi 🍣 aardig personeel De lekkerste Sushi van heel Houten

Amber
14 juni 2022

Het was lekker! Goede combinatie van ingrediënten en de bezorging was sneller dan verwacht, top service :)

sleijpen
10 juni 2022

Top

Petra
8 juni 2022

Heerlijke sushi en snelle bezorging

Adri Weijers
7 juni 2022

Lekkere verse sushi, en, ondanks het spitsuur snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
6 juni 2022
Joop
6 juni 2022

Prima versheid en iets meer variëteit zou het geheel nog aantrekkelijker maken

JP
6 juni 2022

Ik heb bij mijn bestelling aangegeven dat deze glutenvrij moest zijn ivm een allergie. Er werd telefonisch contact opgenomen om voor de zekerheid even de details te bespreken. Sushi Station Houten levert persoonlijke service en heerlijke sushi die met zorg is bereid: top!

Cc
3 juni 2022

Was een heerlijke crispy box !!

Esther
1 juni 2022

Geweldige kwaliteit en voor de vierde keer op rij stipt op het afgesproken tijdstip geleverd.

Nala
29 mei 2022

Super lekkere sushi :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corinne de korte
28 mei 2022
Ton
27 mei 2022

heerlijk en op tijd nog steeds de juiste prijs voor goede sushi

Lot
22 mei 2022

Snel bezorgd, heerlijke sushi!

Ana-Maria
21 mei 2022

We hebben zowat alles house specials besteld, sashimi en kip teryaki. Alles was vers en ontzettend lekker. Echt heerlijk!

Karin
21 mei 2022
JP
19 mei 2022

Op verzoek is mijn bestelling volledig glutenvrij gemaakt ivm een glutenallergie. Perfect!

Gonda kulker
18 mei 2022

Verbeterpunten heb ik niet. Complimenten wel. Het was weer heerlijk, vers, warm en snelle bezorging

W. Lo
17 mei 2022

Vers en smaakvol. Tot de volgende keer.

Janine
17 mei 2022

Super vers en lekker snelle bezorging

Cs
15 mei 2022
Stoelers
14 mei 2022
Marleen
13 mei 2022

Vandaag voor het eerst bij sushi station besteld. We hebben zeer verse sushi gegeten, heerlijk! Wij zijn enthousiast en komen zeker terug.

Nas
13 mei 2022

Was lekker en vers. Voor herhaling vatbaar!

mike oosterwaal
9 mei 2022

Wat is dit handig, een app waarmee je bestelt. En het staat op tijd klaar. Ook bijzonder aardige bediening. En tenslotte is de sushi ook nog eens heerlijk klaargemaakt. Topzaak!

Ivonne
8 mei 2022

Op de aggedproken tijd en weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
8 mei 2022

Verse sushi 🍣 # heerlijk!

Marlous
7 mei 2022

Heerlijke sushi! Echt goede kwaliteit, mooie en verrassende smaken. Bezorging snel en erg attent!

De buurvrouw
6 mei 2022

De beste sushi 🍣 wordt gemaakt door onze buren❤️

D.Vos
5 mei 2022

Snelle levering. Lekker eten!

Carla
4 mei 2022

Super gegeten!! Erg lekker! Super snelle bezorging!!

Nicoline
4 mei 2022

Wij zijn zeer enthousiast over de Sushi en de bezorger! 👍🏻

Ivonne
1 mei 2022

Het was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
1 mei 2022

Het was weer heerlijk.

Marjan
1 mei 2022

Wij zijn al een tijdje fan van sushi station Houten. Maar onze vrienden zijn dat nu ook. Altijd vers, en heel lief personeel.

Rosanne
26 april 2022

Wij zijn bij elke bestelling heel tevreden met de kwaliteit van het eten en de vriendelijke bezorging. Fijn dat er een ruim aanbod aan bijgerechten en mochi is.

I Meester
25 april 2022

Eindelijk echte lekkere sushi in Houten! Zag er verzorgd uit en het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
23 april 2022

Áltijd vers, snel bezorgd en met zorg bereid. Dat proef je, dat zie je.

Marjan Luf
22 april 2022

De lekkerste Sushi in Houten van de leukste mensen ❤️

Sabrina Soeroredjo
19 april 2022

Het was heerlijk. De mensen zijn vriendelijk en de service is meer dan goed. Het eten wordt vers bereid en dat proef je.

Susan
16 april 2022

Het was weer heerlijk!!!

JoCa
16 april 2022

De bezorger bracht ons vriendelijk het heerlijke eten onze complimenten. verbeterpunt is de tijd.

Marjan
13 april 2022

We hebben weer heerlijk gegeten van de sushi 🍣 De beste sushi van Houten.

Rou
11 april 2022

Snel bezorgd en het was weer heerlijk 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gonda kulker
10 april 2022

Zoals altijd.....geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
8 april 2022

Super vers en zeer smakelijk

C. Nodelijk
7 april 2022

Zalig! Lekker vers!

Jordy de Leeuw
2 april 2022

Een van de betere sushi leveranciers in Houten e.o. Jammer dat je niet met credit card kan betalen maar dat staat de kwaliteit niet in de weg.

Kaatje
29 maart 2022

Het is top eten.

Pat
29 maart 2022

Alweer super lekker gegeten!!!

Sandra
26 maart 2022
Kramer
26 maart 2022
Bert
26 maart 2022

Prima en snel

Paulina
25 maart 2022

Helemaal top!! Heerlijk.

Nancy vd kraak
24 maart 2022

Super lekkere sushi en mega vers! En ik had zo’n vriendelijke bezorger! Plus ze waren erg snel!

nicolinr
23 maart 2022

De sushi was heerlijk, werd op tijd bezorgd! Top 😊

Familie N
20 maart 2022

Lekker vers en razendsnel bezorgd. TOP

E. Bruins
20 maart 2022
Mathieu
19 maart 2022

Zoals altijd weer super verse sushi! De sushi station box is een aanrader. Goede variëteit ! Ga zo door

Margreet van Dijke
19 maart 2022

De bezorger was erg vriendelijk en correct. Verbeterpunt is bij drukte toch de tijd tussen bestelling en bezorging. Dit was 2 uur. Dat terwijl ik pas later op avond een bestelling plaatste.

Henk
18 maart 2022

Heerlijk gegeten en vers gemaakt. Top

F
13 maart 2022
Christine
12 maart 2022

Best take out in Houten!

De buurvrouw
10 maart 2022

Wie wil er geen buren die zo heerlijk sushi kunnen maken. Altijd heerlijk vers. En hele aardige mensen.

Ammh
10 maart 2022

Voor herhaling vatbaar!!

Damon
9 maart 2022
Astrid Meinders
8 maart 2022

De lekkerste sushi en prima bezorging

Gert Jan
7 maart 2022
Ellen
6 maart 2022

Heerlijke sushi, en altijd snelle bezorging 👍🏻

Petra
4 maart 2022

Heel prima sushi en fijn jullie flexibiliteit!

Bietje
1 maart 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Kim
1 maart 2022
Anna
27 februari 2022
Gerard Zwiers
27 februari 2022
van Dam
27 februari 2022

Bezorgen was zelfs voor de tijd. Dus top.! Helaas de tonijn in de sushi was te taai.. en de kip in de loempia was weg gevlogen.

WILLEM
26 februari 2022

Was heerlijk

Rianne
25 februari 2022

Weinig variatie in de sushibox. Vulling was hetzelfde alleen de topping was anders. Ik had er meer van verwacht.

Jaap
25 februari 2022

Besteld met de opmerking "zo snel mogelijk" en ruim 20 minuten eerder dan vooraf aangegeven, de kwaliteit was voortreffelijk. De kip in de sushi was nog warm, zo vers is het klaargemaakt.

Marjan
24 februari 2022

De zalmsushi met truffel was geweldig 🤩 bedankt.

Wendy Bosch
24 februari 2022

Snelle levering, vriendelijke bezorger👍

Berry
21 februari 2022
Sandra
21 februari 2022

De poke bowl was erg lekker. Ik vond alleen dat er teveel rijst in zat in verhouding tot de andere ingrediënten. Dat zou verbeterd linnen worden. Verder was de poke bowl zalm vers en smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mo
19 februari 2022

Super lekker! Echt een aanrader

Bennie van Bentum
18 februari 2022

Keurig op tijd en super kwaliteit 👍

Pat
18 februari 2022

Alwéér heerlijk gegeten, sowieso een aanrader om hier sushi te bestellen!!!

Luf
17 februari 2022

Het is toch altijd zo lekker, de sushi van sushi station is heel vers en super lekker. Wij zijn blij met jullie ❤️

Inge
14 februari 2022

Heerlijke sushi en er wordt super rekening gehouden met allergieën. Wij zijn fan.

Wolter
14 februari 2022
Janine
13 februari 2022

Heerlijk vers en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
12 februari 2022
Hicham
11 februari 2022

Lekker! Voor herhaling vatbaar.

Wichert Sinke
10 februari 2022
Johan
6 februari 2022

Goede kwaliteit, snelle bezorging zelfs in het weekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivar gras
5 februari 2022
Anne
4 februari 2022

Altijd goed!

Rozanna
31 januari 2022

De sushi smaakte heerlijk, de pokebowl was goed gevuld en alles mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ldk
31 januari 2022

Ik vond er dit keer niet zoveel smaak aan zitten.

Titia van Zanten
30 januari 2022

De in de crunchy box(18) zaten twee flamed zalm nigiri de zalm was niet goed meer ,is over gebeld trouwens,ook hadden wij nog twee flamed zalm nigiri extra besteld deze waren prima,de rest van de bestelling was zoals altijd prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
29 januari 2022
WILLEM De Jong
29 januari 2022

Heerlijke sushi - prima kwaliteit , beste van Houten

Jeanine
27 januari 2022

Was weer een heerlijke poke bowl! Vers, goede verdeling en heerlijke saus die apart wordt bijgevoegd!

Marjan
27 januari 2022
DT
26 januari 2022

Top sushi

Sem
26 januari 2022

Heerlijke pokebowls en sushj

Selma
26 januari 2022

Heerlijk

Ton Delfos
25 januari 2022

Volgens mij horen de rijst en de garnalen warm te zijn deze was voorde 2e keer koud.

Rijken
24 januari 2022

Het was heerlijk. 😊

Wim Lis
23 januari 2022

Levering duurde 90 minuten. Maar was wel erg lekker

Antoinette Dekker
23 januari 2022

Heerlijke sushi voor prima prijs. Op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabrina
23 januari 2022

Altijd lekker bij jullie. Genoten hebben wij. Jullie zijn ook altijd druk. Respect hoor. Zoveel bestellingen vers bereiden binnen korte tijd. Wij zijn een tevreden klant.

Bennie van Bentum
23 januari 2022

Op de afgesproken tijd geleverd, en de kwaliteit is ook super.

Mercedes
22 januari 2022

Was super

Irene
22 januari 2022

Sushi was weer heerlijk! Super service.

Léonie
22 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Margreth
21 januari 2022

Overheerlijke sushi. Bestelling kwam 10 min later en werd daar keurig over gebeld Volgende keer weer

Eva
20 januari 2022

Zoals altijd weer top! Echt super lekker. Weer heerlijk genoten!

Ilse
20 januari 2022

Altijd vers en op tijd klaar!

Ivonne
15 januari 2022

Op de afgeproken tijd bezorgt, wat warm moest zijn, was warm. Vers, niet te zout en verrukkelijk. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Joëlla
14 januari 2022

Lekkere sushi! Vriendelijk personeel

A.
13 januari 2022

Eerste keer hier besteld. Sushi was erg lekker, was vers en zag er goed uit. Bezorging binnen 30 min op donderdagavond, top!

Jolanda
13 januari 2022

Lekkere verse sushi en sashimi. De sushi was nog lauw en crispy, de sashimi was super vers. Mooie hoeveelheid bijproducten als sojasaus, chopsticks en wasabi. De bestelling kwam 15 minuten later dan afgesproken maar daar werd netjes van te voren over gebeld.

van Bentum
10 januari 2022
JAN
9 januari 2022

Tevreden goede service

Julia Vulto
8 januari 2022

Heerlijke pokebowl op tijd en keurig bezorgd alleen bij 1 het verkeerde sausje erbij gekregen, dat was wel jammer.

Esmée Laribij
8 januari 2022

De sushi was erg lekker

Lianne Dixon
8 januari 2022
Zoë Nafzger
8 januari 2022

Was super goede sushi, echt vers!

Sandra
7 januari 2022

Snelle bezorging, heerlijk eten.

Ingrid
7 januari 2022

Superlekkere sushi, mooi stevig, verse vis en hoede wakame. Helaas weer te weinig besteld...

Floor
6 januari 2022
Tanja
5 januari 2022

Heerlijke sushi. Helaas wel meer dan anderhalf uur moeten wachten. Er is na een uur wel gebeld dat het later werd.

Danique
5 januari 2022

Twee uur na mijn bestelling was de overheerlijke sushi op mijn adres… Het eten maakt veel goed, maar ik bestel hier niet meer!

Jade Polderman
5 januari 2022

De lekkerste sushi!!!! Bestelling was iets later ivm drukte. Keurig een telefoontje om dat te vertellen en een lekkere salade gekregen met een excuus voor de verlate bezorging. Top service!

Mathieu
5 januari 2022

Heerlijke sushi en de keuken was zeer behulpzaam bij het bereiden van sushi in verband met een komkommer allergie! Super ervaring. komen zeker terug

Van zanten
3 januari 2022

Was weer geweldig bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
1 januari 2021

Helemaal top. Heerlijk van smaak, smaakvol verpakt, snel bezorgd!

Anneke
1 januari 2021

Vond eerdere bestellingen beter, deze keer minder van smaak en alle sushi viel uit elkaar. Ook de afgesproken tijd klopt niet, was net op tijd thuis om de bestelling aan te nemen.

Susan
1 januari 2021

Ow, zelfs op nieuwjaarsdag zijn ze super top en snel. Binnen een kwartier stond de bezorger al op de stoep. Top! Sushi was weer goed gelukt en heerlijk van smaak. Dank Sushistation! 2022 is goed begonnen.

Jeroen
31 december 2021

Ik heb de sushi station box gehaald, en deze was keurig op tijd klaar. De meiden achter de balie waren zeer vriendelijk! Ik was nog nooit in de zaak geweest, eerder alleen laten bezorgen : deze zaak is echt superschoon en netjes. We hebben met z’n 2 ( 3 als je de poes meerekent) heerlijk zitten smullen van de top verse sushi. Genoeg soy & wasabi ook. Niemand in Houten kan tippen aan deze sushi, ga zo door! Fijne jaarwisseling ❤️

jean-paul
31 december 2021
Sean van der Meulen
31 december 2021

Heerlijke sushi!

Pat
31 december 2021

Heerlijke sushi, makkelijk te bestellen en betalen en op tijd klaar om opgehaald te worden. Gaan er zeker nog een keer bestellen!

Saskia
30 december 2021

Keurig op tijd klaar en heerlijk vers. We hebben genoten.

Anoniem
30 december 2021

Echt genoten van alles

Zoë
29 december 2021

We waren verbaasd dat de avocado opeens voor de deur stond maar erg fijn! Bedankt door de telefoon werd ons verteld korting bij de volgende keer was best warrig wij zouden niet bellen als alles compleet was. We vonden het telefonisch erg verwarrend en hoorde alles wat jullie overlegde.. Hopen dat het de volgende keer wel ok is!

familie
28 december 2021

Goede kwaliteit sushi, en heel erg lekker.

Diana
26 december 2021

Het was echt heerlijk! Genoten!

m.
26 december 2021

prima smaak, lekkere sushi rolls, goed voedzaam

X
25 december 2021

Voor 1e kerstdag sushi gehaald. Erg lekker, super vers, kwaliteit voor je geld.

Charlotte
25 december 2021

Heerlijke sushi. Voor herhaling vatbaar. Zeer tevreden

Daisy
25 december 2021

Hele goede service en vriendelijk personeel die goed behulpzaam is!

Jeanine
25 december 2021

Super vers, heel erg lekker. Echt een aanrader. Zowel we sushi als de poke bowl!

Chineenad
25 december 2021
Visser
24 december 2021

Zeer smaakvol!

Esther
24 december 2021

Overheerlijke sushi! En stipt op tijd bezorgd. Twee keer een grote plus!

Inge de Vaal
24 december 2021

Er was wat verwarring rondom de bestelling, maar dat werd ter plekke opgelost. Heerlijk gegeten. Prima kwaliteit. Wij komen zeker nog eens terug.

Guma
17 december 2021

lekker vers

Lianne Dixon
16 december 2021

Heerlijke vers Sushi, vriedelijke dienst, en snelle bestelling. Fantastisch!

Abdellah
13 december 2021

Lekker eten van goede kwaliteit, klantvriendelijk en stipt. Gewoon een nette zaak.

Titia van zanten
13 december 2021

Niks te verbeteren was wederom weer heerlijk,bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Jansen
12 december 2021

Heerlijke verse sushi en keurig op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie
12 december 2021

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 december 2021

De bezorger stond na 15 minuten al voor de deur, super snelle service👍🏻

Astrid
11 december 2021

Zoals altijd heerlijk vers.

Conny
10 december 2021
M.
10 december 2021
Ed
9 december 2021

Zoals altijd heerlijke sushi. Ook de warme snacks heel lekker. Vriendelijke bezorger.

Eveline
9 december 2021
Betsy Breedijk
6 december 2021
Fred Wilkes
6 december 2021

Ruim een uur later dan besteld is wel erg lang (ondanks het begrip voor Sinterklaasavond)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erika
6 december 2021

De bestelling kwam later, maar daar werden we netjes over gebeld en kregen iets extra gratis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gonda Kulker
5 december 2021

Alleen maar complimenten. Een van de beste sushi tenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
5 december 2021

De kwaliteit is voortreffelijk, presentatie is puik. Zou mooi zijn als er minder plastic gebruikt kan worden. Het groene ‘gras’ tussen de sushi hoeft van ons niet.

Rvk
4 december 2021

Uur vantevoren en besteld. Bestelling kwam 20 minuten te laat.

Anoniem
3 december 2021
Ton
3 december 2021

heerlijk en op tijd. we hebben er van gesmuld

M
2 december 2021
M.L
29 november 2021

Super verse sushi, we zijn er gek op! Vriendelijk personeel. De Yakitori roll was super, bedankt.

Ilma
27 november 2021

Was weer heerlijk !

Bianca
26 november 2021

Perfect op tijd en eten lekker vers...

Diana
26 november 2021

Heerlijke verse sushi, voor herhaling vatbaar!

Marjan
24 november 2021

Ik ben gek op jullie sushi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pauline
21 november 2021

Wij hebben de Lover box besteld en was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vos
21 november 2021
AH
21 november 2021

Snelle levering, constante kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luf
21 november 2021

Heerlijke verse Sushi, we zijn er gek op. Bedankt voor de heerlijke sushi met zalm en coquilles, die was ook heerlijk. Groet de buurvrouw

Nee
21 november 2021

Mag iets minder met de gebakken uitjes

Marijke
20 november 2021
Mh
18 november 2021
Theunissrn
18 november 2021

Heerlijke verse sushi!

PT
17 november 2021

Heerlijke warme verse sushi!

van Barneveld
15 november 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.

Remco
15 november 2021

Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbie
12 november 2021

Heerlijke sushi met stipte bezorging !!

K.
8 november 2021

Heel lekker, snelle bezorging,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
7 november 2021
Miriam Das
7 november 2021

Altijd super vers, lekker en goed verzorgd. Top!

Laura
5 november 2021

Lekkere sushi! Snel bezorgd, vriendelijke bezorger.

5 november 2021

Heel lekker!

C.w .boekhout
1 november 2021

Niets op aantemerken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van zanten
1 november 2021

Eten en bezorging waren weer prima,ondanks het zeer slechte weer,maar misschien zou een regenpak voor deze jongens geen overbodige luxe zijn,ondanks dat de bezorger doorweekt was,was hij toch uiterst vriendelijk,vrolijk en accuraat, bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
31 oktober 2021
j
31 oktober 2021

heerlijk

Susan
31 oktober 2021

Wederom weer heerlijk gegeten. Kwaliteit sushi is top! Zelfs op zondag is de bezorgtijd super snel. Om 18:30 besteld en een kwartier later stond de bezorger al op de stoep.

Friso Harrewijn
31 oktober 2021
Pim
30 oktober 2021

Heerlijk

Lisette
29 oktober 2021
Judith
29 oktober 2021

Snel en op tijd bezorgd! Een van de sushi's was aan 1 zijde droog en de stokjes zaten er niet bij. Verder erg lekker.

Kwee
29 oktober 2021

Top kwaliteit en snel

H. Zijderveld
28 oktober 2021

Was de eerste keer. Lekker!

Carla Trap
26 oktober 2021

Was weer super!!

Mariska
24 oktober 2021

Super lekkere sushi, zeker een aanrader.

Berry
23 oktober 2021
J. van Nimmerdor
21 oktober 2021

Was de eerste keer maar viel wat tegen. De sushi ging nog wel maar was niet geweldig. De yakatori zat veel vet aan en was niet eens warm, de komkommer in zuur zat bijna geen smaak aan. De gyoza was nog het lekkerste van onze hele bestelling. Jammer maar kan misschien toeval zijn.

SW
20 oktober 2021
NY
19 oktober 2021

Het was lekkere verse sushi en op tijd klaar. Fijn om weer eens ergens lekkere verse sushi te eten.

Cw Boekhout
17 oktober 2021

Dit is nu de derde keer is elke keer weer lekker complimenten aan de kok

Fred
16 oktober 2021
Kim
16 oktober 2021

Snel geleverd super lekkere sushi. En als er iets mis gaat met de bezorging, wordt het snel en goed opgelost!

Mijke Visser
16 oktober 2021

Heerlijke sushi! Met zorg bereid.

A.
15 oktober 2021

Sushi was keurig verzorgd. Mooi opgemaakt. Smaakt heerlijk. In de zeewiersalade zaten aardig wat harde grote stukjes dat was jammer. Verder heerlijk.

Luf
14 oktober 2021

Super verse sushi 🍣, heel vriendelijk personeel. De beste in Houten.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor je mooie beoordeling, buuf!! Tot snel weer! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Ellen
11 oktober 2021

Alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Dank je wel, Ellen! Voor uw beoordeling! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Thomas
10 oktober 2021
Reactie van Sushi Station

Hi Thomas, bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Blom
10 oktober 2021

Heerlijk eten, goede service en snelle bezorging! Een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste mevrouw Blom, dank u voor deze mooie woorden. We zullen dit doorgeven aan onze chefs. Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Marijke
9 oktober 2021

Heerlijke crunchy sushi !

Reactie van Sushi Station

Bedankt Marijke voor uw review en feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Berry
7 oktober 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Berry, bedankt voor uw review & beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Manon & Ralf
3 oktober 2021

Lekker snel bezorgd, als altijd. Goede, verse sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Manon & Ralf, dank u wel voor uw feedback & mooie beoordeling. Erg blij om te lezen dat alles naar wens was. Graag tot snel..Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Karin
3 oktober 2021

Heerlijke sushi en in no-time bezorgd!

Reactie van Sushi Station

Bedankt Karin, voor uw mooie woorden en complimenten. We zullen dit doorgeven aan ons team. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Erika
2 oktober 2021

Er werd netjes gebeld dat het 10 minuten later bezorgd werd, waar we op andere plekken soms wel 30 min langer wachten zonder bericht. Eten was heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Beste Erika, dank u wel voor deze beoordeling. We zullen dit doorgeven aan onze chefs en collega's. Fijn om te lezen dat u hebt genoten! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Fam. van Dijk
2 oktober 2021
Reactie van Sushi Station

Bedankt voor uw review, familie van Dijk. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

E. Cetin
2 oktober 2021

Sindskort liefhebber van sushi en vandaag voor t eerst hier besteld. Hoe t was? Hemels!!

Reactie van Sushi Station

Beste E Cetin, dank u voor de mooie woorden en feedback. We zullen dit doorgeven aan onze collega's. Nog een fijn weekend gewenst 😊 Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Feller
2 oktober 2021

Was onze eerste keer en het was lekker

Reactie van Sushi Station

Hi Feller, dank je wel voor de feedback en review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Blom
1 oktober 2021

Het eten was erg lekker!

Reactie van Sushi Station

Dank u wel, mevrouw Blom! Voor deze positieve beoordeling en feedback. Nog een fijn weekend gewenst! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Van Zmtenbutg
1 oktober 2021

Tip, betere toelichting geven wat er in de boc zit. Erg lekker en vers. Zag er verzorgt uit

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Bij vragen over uw box of sushi kunt u altijd terecht bij onze collega's. Wij lichten 't graag toe op de zaak of via de telefoon 😉 Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

m.
1 oktober 2021

heerlijk genoten vd sushi..heerlijk mals, goed gevuld..

Reactie van Sushi Station

Bedankt M! Voor je mooie woorden en review. We zullen dit zeker doorgeven aan onze chefs/ collega's! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Ilma
30 september 2021

Was weer heerlijk en snel bezorgd !

Reactie van Sushi Station

Hi Ilma! Dank je voor de complimenten. We zijn erg blij om dit te lezen en zullen 't uiteraard doorgeven aan onze collega's. Graag tot snel weer! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

S Mentink
28 september 2021
Reactie van Sushi Station

Beste S, dank u voor uw beoordeling en review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Ilse
26 september 2021

Heerlijk gewoon!

M.Geertsema-Hoekerd
25 september 2021

Het was weer heerlijk. Deze keer was er niet zo goed gerold en gesneden als de vorige keren, soms viel het uit elkaar en de sushi,s waren niet van hetzelfde formaat, er was een sushi bij die maar een paar mm dik was. De smaken waren prima. Tot de volgende keer!

Reactie van Sushi Station

Goedendag M. We zullen dit zeker intern bespreken met onze chefs om dit voortaan te voorkomen. Bedankt voor uw uitleg en feedback over onze sushi. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Linda
25 september 2021
Jaelle
25 september 2021

Super snel, super heerlijk, altijd een verwennerij om hier te bestellen.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor je mooie review en beoordeling, Jaelle! Fijn weekend gewenst! Tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Coby en Bert
23 september 2021
Reactie van Sushi Station

Dank jullie wel Coby & Bert, voor uw review en beoordeling. Alvast een fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jeff Gradener
22 september 2021
Reactie van Sushi Station

Bedankt Jeff, voor uw review en beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Mirjam
22 september 2021

Voor de 4 keer een poke bowl besteld. Altijd lekker en snel thuis bezorgd. Heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Mirjam, voor de review en beoordeling. Graag tot de 5e keer!! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Piotr
22 september 2021

Beste sushi afhaalmaaltijden in de buurt van Utrecht. Vriendelijke mensen werken daar en erg lekker eten! Dankjewel!

Reactie van Sushi Station

Goedendag Piotr, dank u wel voor deze mooie woorden. We zullen dit doorgeven aan onze collega's. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Lydia
22 september 2021

Heerlijke sushi. Snelle levering.

Reactie van Sushi Station

Beste Lydia, bedankt voor uw feedback en review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jeanine
21 september 2021

Heerlijk verse sushi en op tijd bezorgd! Echt een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste Jeanine, bedankt voor je positieve feedback en beoordeling. We geven dit graag door aan onze collega's. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

MJ
21 september 2021

De avocado was wat te rijp dit keer. En de sushi was ook wat minder stevig dan eerst. Overigens was dit vorige week nog slechter, toen vielen de signature rolls echt heel gemakkelijk uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Goedendag MJ, bedankt voor uw review en beoordeling. We zullen dit intern bespreken met onze chefs. Uw feedback is heel belangrijk voor ons om onze sushi te waarborgen. Dank hiervoor. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Katja en Theo
20 september 2021

Eindelijk in Houten waar je echt lekkere sushi kan afhalen. Alles smaakte super vers en we hadden een paar stukjes over en die waren de volgende dag ook nog heerlijk om te eten. De bezorger was een zeer vriendelijke jongen. Zeker de moeite waard om hier je sushi te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hallo Katja & Theo! Dank jullie wel voor deze mooie complimenten. We zullen dit zeker doorgeven aan onze collega's. Heel erg blij om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met ons. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Richard Vernooij
19 september 2021

Netjes door Sushi Station gebeld dat vanwege drukte onze bestelling wat later komt. Dit bedrijf stuurt ook netjes e-mails over de status van de bestelling. Omdat ze wat later kwamen dan opgegeven hebben we er een kleine attentie bijgekregen 8 mini loempia’s. Het zag er goed 👍 uit en smaakte heerlijk.

Reactie van Sushi Station

Hi Richard, dank u wel voor de review en beoordeling. Blij om te horen dat onze sushi u heerlijk heeft gesmaakt. Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Lucienne van Lievenoogen
17 september 2021

Wederom heerlijke poke bowls. Verse vis en een heel lief briefje op de bowl zonder paprika

Reactie van Sushi Station

Beste Lucienne, bedankt voor je leuke review. Blij om te horen dat t weer heeft gesmaakt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Ildith
16 september 2021
Reactie van Sushi Station

Bedankt Ildith, voor deze mooie review en beoordeling. Alvast een fijn weekend en tot snel! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Luf
16 september 2021

Super Vers, leuk persoon. Echt de beste sushi.

Reactie van Sushi Station

Hi Mevrouw Luf, blij om te lezen dat alles weer naar wens was. Fijn weekend alvast! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

C Maas
12 september 2021

Positief was dat er direct een oplossing werd gevonden en ook gebracht toen de pokebowl anders uitpakte dan verwacht. De sushi was helaas niet vers deze keer. Kwam duidelijk uit de koelkast. Dat was jammer. Vorige keren was de sushi erg goed, heerlijk vers.

Reactie van Sushi Station

Beste mevrouw Maas, spijtig om te horen dat u onze sushi niet vers vond. Wij werken dagelijks met verse vis, maar zullen dit toch intern bespreken met onze chefs. Gelukkig werd de oplossing met de pokebowl wel gewaardeerd. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Alwin
7 september 2021

Altijd Top, snelle delivery en verse producten!

Reactie van Sushi Station

Hi Alwin, Thx Thx voor deze mooie complimenten. Wij zulllen dit doorgeven aan onze collega's. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Ilse
6 september 2021
Reactie van Sushi Station

Dank je wel Ilse, voor deze mooie review en beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Gon
6 september 2021

Zoals altijd HEERLIJK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Gon. Dank u wel voor deze mooie feedback en review. Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Susan
4 september 2021

Gisteren weer lekker gegeten. Voor het eerst een pokebowl geprobeerd. Heerlijk. Zalm en tonijn lekker vers. De rainbow sushi was weer goed gelukt!

Reactie van Sushi Station

Bedankt Susan, voor uw feedback en review. Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Carla
2 september 2021

Heerlijke sushi!! Ga zeker nog een keer bestellen.

Uijttewaal
1 september 2021

Heerlijke sushi. Heel blij met de komst van sushi station in Houten

Reactie van Sushi Station

Beste Uijttewaal, dank u wel voor deze mooie woorden. Wij zijn ook heel blij dat we hier zijn gevestigd. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Bert
31 augustus 2021

Heerlijke sushi! Voor een aantrekkelijke prijs en snel bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Hi Bert! Bedankt voor uw beoordeling en goede feedback. We zullen dit doorgeven aan onze collega's. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jacqueline
30 augustus 2021

Het was perfect en super lekker. Je word netjes op de hoogte gehouden hoe laat ze komen en wanneer je bestelling onderweg is 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Jacqueline, dank u wel voor deze positiviteit. Erg blij om te lezen dat alles perfect en lekker was. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Anneke
29 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Dank je wel Anneke, voor de review en beoordeling! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Esther
27 augustus 2021

Top!

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Esther, voor deze positieve beoordeling. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Sylvia
27 augustus 2021

Kwaliteit en smaak nog net zo goed als eerdere bestellingen. Bezorging ook op de gevraagde tijd. Dikke plus, volgende keer bestellen we weer!!

Reactie van Sushi Station

Beste Sylvia, bedankt voor alle complimenten. Heel erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze kwaliteit en service. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Maartje
25 augustus 2021

Heerlijk vers en zeer smakelijk.

Reactie van Sushi Station

Hi Maartje! Dank u voor uw review en beoordeling. Fijn dat 't heeft gesmaakt! Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Harolds
22 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Dank u wel Harolds, voor uw review en beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Alejandra
21 augustus 2021

Was Heerlijk en bedankt voor het Kado The Rainbow