Beoordelingen van Sushi Station Houten

Recente recensies

5.0
S Mentink
vandaag
Ilse
26 september 2021

Heerlijk gewoon!

M.Geertsema-Hoekerd
25 september 2021

Het was weer heerlijk. Deze keer was er niet zo goed gerold en gesneden als de vorige keren, soms viel het uit elkaar en de sushi,s waren niet van hetzelfde formaat, er was een sushi bij die maar een paar mm dik was. De smaken waren prima. Tot de volgende keer!

Linda
25 september 2021
Jaelle
25 september 2021

Super snel, super heerlijk, altijd een verwennerij om hier te bestellen.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor je mooie review en beoordeling, Jaelle! Fijn weekend gewenst! Tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Coby en Bert
23 september 2021
Reactie van Sushi Station

Dank jullie wel Coby & Bert, voor uw review en beoordeling. Alvast een fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jeff Gradener
22 september 2021
Reactie van Sushi Station

Bedankt Jeff, voor uw review en beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Mirjam
22 september 2021

Voor de 4 keer een poke bowl besteld. Altijd lekker en snel thuis bezorgd. Heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Mirjam, voor de review en beoordeling. Graag tot de 5e keer!! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Piotr
22 september 2021

Beste sushi afhaalmaaltijden in de buurt van Utrecht. Vriendelijke mensen werken daar en erg lekker eten! Dankjewel!

Reactie van Sushi Station

Goedendag Piotr, dank u wel voor deze mooie woorden. We zullen dit doorgeven aan onze collega's. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Lydia
22 september 2021

Heerlijke sushi. Snelle levering.

Reactie van Sushi Station

Beste Lydia, bedankt voor uw feedback en review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jeanine
21 september 2021

Heerlijk verse sushi en op tijd bezorgd! Echt een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste Jeanine, bedankt voor je positieve feedback en beoordeling. We geven dit graag door aan onze collega's. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

MJ
21 september 2021

De avocado was wat te rijp dit keer. En de sushi was ook wat minder stevig dan eerst. Overigens was dit vorige week nog slechter, toen vielen de signature rolls echt heel gemakkelijk uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Goedendag MJ, bedankt voor uw review en beoordeling. We zullen dit intern bespreken met onze chefs. Uw feedback is heel belangrijk voor ons om onze sushi te waarborgen. Dank hiervoor. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Katja en Theo
20 september 2021

Eindelijk in Houten waar je echt lekkere sushi kan afhalen. Alles smaakte super vers en we hadden een paar stukjes over en die waren de volgende dag ook nog heerlijk om te eten. De bezorger was een zeer vriendelijke jongen. Zeker de moeite waard om hier je sushi te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hallo Katja & Theo! Dank jullie wel voor deze mooie complimenten. We zullen dit zeker doorgeven aan onze collega's. Heel erg blij om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met ons. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Richard Vernooij
19 september 2021

Netjes door Sushi Station gebeld dat vanwege drukte onze bestelling wat later komt. Dit bedrijf stuurt ook netjes e-mails over de status van de bestelling. Omdat ze wat later kwamen dan opgegeven hebben we er een kleine attentie bijgekregen 8 mini loempia’s. Het zag er goed 👍 uit en smaakte heerlijk.

Reactie van Sushi Station

Hi Richard, dank u wel voor de review en beoordeling. Blij om te horen dat onze sushi u heerlijk heeft gesmaakt. Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Lucienne van Lievenoogen
17 september 2021

Wederom heerlijke poke bowls. Verse vis en een heel lief briefje op de bowl zonder paprika

Reactie van Sushi Station

Beste Lucienne, bedankt voor je leuke review. Blij om te horen dat t weer heeft gesmaakt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Ildith
16 september 2021
Reactie van Sushi Station

Bedankt Ildith, voor deze mooie review en beoordeling. Alvast een fijn weekend en tot snel! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Luf
16 september 2021

Super Vers, leuk persoon. Echt de beste sushi.

Reactie van Sushi Station

Hi Mevrouw Luf, blij om te lezen dat alles weer naar wens was. Fijn weekend alvast! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

C Maas
12 september 2021

Positief was dat er direct een oplossing werd gevonden en ook gebracht toen de pokebowl anders uitpakte dan verwacht. De sushi was helaas niet vers deze keer. Kwam duidelijk uit de koelkast. Dat was jammer. Vorige keren was de sushi erg goed, heerlijk vers.

Reactie van Sushi Station

Beste mevrouw Maas, spijtig om te horen dat u onze sushi niet vers vond. Wij werken dagelijks met verse vis, maar zullen dit toch intern bespreken met onze chefs. Gelukkig werd de oplossing met de pokebowl wel gewaardeerd. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Alwin
7 september 2021

Altijd Top, snelle delivery en verse producten!

Reactie van Sushi Station

Hi Alwin, Thx Thx voor deze mooie complimenten. Wij zulllen dit doorgeven aan onze collega's. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Ilse
6 september 2021
Reactie van Sushi Station

Dank je wel Ilse, voor deze mooie review en beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Gon
6 september 2021

Zoals altijd HEERLIJK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Gon. Dank u wel voor deze mooie feedback en review. Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Susan
4 september 2021

Gisteren weer lekker gegeten. Voor het eerst een pokebowl geprobeerd. Heerlijk. Zalm en tonijn lekker vers. De rainbow sushi was weer goed gelukt!

Reactie van Sushi Station

Bedankt Susan, voor uw feedback en review. Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Carla
2 september 2021

Heerlijke sushi!! Ga zeker nog een keer bestellen.

Uijttewaal
1 september 2021

Heerlijke sushi. Heel blij met de komst van sushi station in Houten

Reactie van Sushi Station

Beste Uijttewaal, dank u wel voor deze mooie woorden. Wij zijn ook heel blij dat we hier zijn gevestigd. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Bert
31 augustus 2021

Heerlijke sushi! Voor een aantrekkelijke prijs en snel bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Hi Bert! Bedankt voor uw beoordeling en goede feedback. We zullen dit doorgeven aan onze collega's. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jacqueline
30 augustus 2021

Het was perfect en super lekker. Je word netjes op de hoogte gehouden hoe laat ze komen en wanneer je bestelling onderweg is 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Jacqueline, dank u wel voor deze positiviteit. Erg blij om te lezen dat alles perfect en lekker was. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Anneke
29 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Dank je wel Anneke, voor de review en beoordeling! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Esther
27 augustus 2021

Top!

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Esther, voor deze positieve beoordeling. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Sylvia
27 augustus 2021

Kwaliteit en smaak nog net zo goed als eerdere bestellingen. Bezorging ook op de gevraagde tijd. Dikke plus, volgende keer bestellen we weer!!

Reactie van Sushi Station

Beste Sylvia, bedankt voor alle complimenten. Heel erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze kwaliteit en service. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Maartje
25 augustus 2021

Heerlijk vers en zeer smakelijk.

Reactie van Sushi Station

Hi Maartje! Dank u voor uw review en beoordeling. Fijn dat 't heeft gesmaakt! Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Harolds
22 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Dank u wel Harolds, voor uw review en beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Alejandra
21 augustus 2021

Was Heerlijk en bedankt voor het Kado The Rainbow

Reactie van Sushi Station

Hi Alejandra, blij te horen dat je tevreden bent over onze kwaliteit en service. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Bart
20 augustus 2021

Prima sushi, goede bezorging

Reactie van Sushi Station

Dank u wel Bart, voor uw positieve beoordeling en complimenten. We zullen dit doorgeven aan onze chefs. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jaap
20 augustus 2021

De kwaliteit was beduidend minder dan eerdere bestellingen. Juist de eerdere puntjes op de i misten bij deze bestelling. We hopen dat dit een eenmalige afwijking is.

Reactie van Sushi Station

Beste Jaap, dank u voor uw review. We zullen dit intern bespreken met onze chefs om dit voortaan te voorkomen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

marit
17 augustus 2021

snelle bezorging en weer lekker, dank!

Reactie van Sushi Station

Hi Marit, bedankt voor uw review. Fijn dat alles naar wens was. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Luf
15 augustus 2021

Heerlijk vers, super personeel. De beste in Houten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Dank u, Lieve buurvrouw! 😘 Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Houten

Linda Brouwer
14 augustus 2021

Supersnel bezorgd en, belangrijker nog, heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Linda, voor je positieve feedback! Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Mariska
14 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Bedankt Mariska, voor je mooie beoordeling! Fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Anne
14 augustus 2021

Uitstekende sushi, erg lekker en precies op tijd bezorgd! Complimenten!

Reactie van Sushi Station

Dank je wel, Anne! Voor je positieve beoordeling. We zullen ons team vertellen over uw waardering! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Peet
13 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Hi Peet, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Anoniem
13 augustus 2021

Goede prijs kwaliteit en snelle bezorging.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor uw review en feedback! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Julie
12 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Hi Julie, super dat je ons zo goed heeft beoordeeld. Fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Maris
11 augustus 2021

Heeeerlijk!

Reactie van Sushi Station

Bedankt Maris, voor uw beoordeling. Tot de volgende keer weer ;). Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Erwin
9 augustus 2021

Prima Sushi’s, heerlijk. Maar rijst kon strakker gerold. Daardoor viel de sushi uit elkaar.

Reactie van Sushi Station

Beste Erwin, dank u wel voor uw feedback. We zullen dit intern bespreken met onze chefs om dit voortaan te voorkomen. Gelukkig heeft u nog wel genoten van onze sushi. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Carla
8 augustus 2021

Altijd heerlijk vers !! En op tijd klaar bij afhalen.👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Carla, voor je positieve feedback en review. Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent met onze kwaliteit en service 😁. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Leonie
8 augustus 2021

Lekkere sushi!

Reactie van Sushi Station

Hi Leonie, super blij om te lezen dat je onze sushi lekker vond. Graag tot snel weer! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

AH
7 augustus 2021

Heerlijke sushi.

Reactie van Sushi Station

Bedankt AH, voor deze mooie beoordeling. We zien u snel terug 😊 Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Kuilen
7 augustus 2021

Super lekker Top vers

Reactie van Sushi Station

Hoi Mevr Kuilen, voor deze woorden doen we 't! Lekkere sushi met goede Topping en Verste producten! Bedankt voor uw complimenten en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Van zanten
7 augustus 2021

Het was weer prima

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor uw mooie beoordeling, Mevr Van Zanten. Tot snel weer 😊 Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Kim
6 augustus 2021

Goeie sushi! Sushi is goed gevuld en goed van smaak.

Reactie van Sushi Station

Hoi Kim, goed om te lezen dat je tevreden bent met onze kwaliteit sushi! Fijn weekend nog 😉 Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Sereena
6 augustus 2021

Goed en lekkere sushi. Ook de bezorging was precies op de aangegeven tijd.

Reactie van Sushi Station

Goedendag Sereena, dank je wel voor je complimenten. Wij zullen dit doorgeven aan ons team. Nog een fijne dag gewenst en tot snel weer ;) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Martine
5 augustus 2021

Was erg goed en lekker! Bestelling stond op het aangegeven tijdstip klaar.

Reactie van Sushi Station

Beste Martine, bedankt voor uw review en feedback. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze kwaliteit en service. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Mirjam
4 augustus 2021

Heerlijke bowl met knapperige kip. Goede smaak en precies genoeg!!

Reactie van Sushi Station

Hi Mirjam, blij om te horen dat je onze pokebowl met kip lekker vond. Wist je dat we ook sushi met kip hebben? Ook een x proberen waard ;) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Inez
4 augustus 2021

Bestellen was eenvoudig, onze sushimaaltijd stond snel klaar én was lekker.

Reactie van Sushi Station

Dank u wel Inez, voor deze mooie beoordeling! Graag tot snel en een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

TreesColet
31 juli 2021

De service is uit stekend de sushi is grandioos en lekker vers hebben genoten tot de volgende keer bedankt

Reactie van Sushi Station

Beste Trees Colet, dank u wel voor zoveel complimenten in 1x 😊. Wij zijn erg blij om te lezen dat jullie hebben genoten van onze sushi/sashimi! Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Miriam
31 juli 2021

Lekker vers en heerlijk van smaak!

Reactie van Sushi Station

Goedendag Miriam, onze chefs werken dagelijks met verse producten voor de beste kwaliteit sushi. Dank je wel voor deze mooie beoordeling en we zien je graag snel terug. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Schreurs
30 juli 2021

Snelle bezorging!. En lekkere sushi

Reactie van Sushi Station

Bedankt Mr Schreurs, voor uw review! Blij om te horen dat u tevreden met onze kwaliteit en service. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

PT
30 juli 2021

Superverse en warme Tori & Ebi Don! Heerlijk van smaak en op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Hi PT, bedankt voor uw mooie review en feedback. Wij zijn erg blij om te lezen dat u onze Don lekker vond. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Marjolein
27 juli 2021

Het was erg lekker. Sommige porties (zeewier, kipsaté) waren wel aan de kleine kant.

Reactie van Sushi Station

Dank u wel Marjolein, voor uw feedback en beoordeling. We zullen dit intern bespreken met onze chefs. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

JMG
26 juli 2021

Sushi was veels te zout

Reactie van Sushi Station

Beste JMG, bedankt voor uw feedback en wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over ons telefonisch contact met de bijbehorende oplossing. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Brenda van Straaten
26 juli 2021
SushiQ
26 juli 2021

Heerlijke sushi, op de afgesproken tijd bezorgd en werd netjes gebeld toen ik niet open deed. Erg tevreden over alles.

Saskia
24 juli 2021

Binnen 15 minuten mijn pokebowl binnen gekregen. Hierdoor nog heerlijk warme kip in mijn bowl. Zeker voor herhaling vatbaar!

C. Cramer
23 juli 2021

Prima verzorgd. Lekker.

Reactie van Sushi Station

Hi Cc, dank je wel voor je review en feedback. Blij om te horen dat je tevreden bent over onze levering en sushi. Fijne dag nog. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Henk
22 juli 2021

Op tijd en heerlijke sushi. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Goedendag Henk, Bedankt voor uw review en waardering! Graag tot snel voor nog meer heerlijke sushi. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Luf
21 juli 2021

De lekkerste en meest verse sushi van Houten.

Reactie van Sushi Station

Hello Luf!! Wij zijn erg blij om elke keer van je te horen dat het heeft gesmaakt. Tot gauw ;) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Meng
21 juli 2021

Eerste bestelling. Sushi was compleet maar te sterk getopt met veel gefrituurde uitjes. Bezorging binnen een half uur netjes afgeleverd.

Reactie van Sushi Station

Beste Meng, dank u voor uw feedback. Bij volgende bestellingen kunt u opmerkingen zoals "minder gebakken uitjes" noteren zodat wij ermee rekening kunnen houden. Hopelijk bent u hiermee goed geinformeerd en graag tot ziens ;) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Pvc
19 juli 2021

Superlekker

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Pvc, voor deze mooie beoordeling. Wij hebben graag dat onze klanten tevreden zijn over ons kwaliteit. Graag tot snel! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Anoniem
18 juli 2021

Rijst was te smeuïg. Weinig smaak aan zalm, tonijn etc. Ik vond de kwaliteit veel minder dan de vorige keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Goedendag, bedankt voor uw mening. Uw feedback is erg belangrijk voor ons om de kwaliteit te waarborgen. We zullen dit intern bespreken met onze chefs om zulk voorval te voorkomen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Esther
18 juli 2021

Verzorgd en smakelijk.

Reactie van Sushi Station

Dank u Esther, voor uw mooie feedback! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Van zanten
17 juli 2021

De bestelling was zeer vlot en correct ,hele aardige en nette jongeman, en nog belangrijker was de sushi was echt heerlijk,was voor ons de eerste keer en is zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Station

Goedendag Mr/ Mevr Van Zanten, dank u wel voor deze mooie beoordeling. Ons team doet dagelijks hun uiterste best om onze klanten te plezieren/ genieten! Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jaelle
16 juli 2021

Alsof ik uit eten ben geweest, een smaak explosie in de mond, zo heerlijk vers! Super service ook nog en mooi verpakt.

Reactie van Sushi Station

Hi Jaelle, heel erg fijn om te horen dat je hebt genoten van onze sushi. Je hebt onze chefs weer erg blij gemaakt met deze mooie feedback ;) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Pm
14 juli 2021
Reactie van Sushi Station

Goedendag Pm, bedankt voor uw beoordeling en graag tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten ;)

Jeroen
13 juli 2021

Heerlijke sushi en snel bezorgd. Top

Reactie van Sushi Station

Beste Jeroen, bedankt voor je review en waardering. We zien je snel terug in Sushi Station Houten. Met vriendelijke groeten, de snelle team :)

JB
12 juli 2021

Voor het eerst hier besteld. Zo heerlijk vers. Alsof ik in een restaurant aan het eten was. Ook leuk verpakt. Kortom, aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Dank u wel JB, voor uw mooie woorden en complimenten. Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Ja
11 juli 2021

Super snel bezorgd, zeer goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Ja, thanks voor je waardering en super dat je hebt genoten van onze sushi. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Bregje
11 juli 2021

Heerlijke sushi & punctuele bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor je mooie beoordeling, Bregje. Erg blij om te horen dat je het heerlijk hebt gevonden. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Karla
9 juli 2021

Het was de eerste keer dat we hebben besteld. Het was er heel erg snel en we hebben heerlijk gegeten. Dank.

Reactie van Sushi Station

Hoi Karla, bedankt voor je mooie complimenten. Sinds kort bezorgen we ook in Schalkwijk en we zijn blij om te horen dat je heerlijk hebt gegeten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Bert Cramer
9 juli 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Bert, bedankt voor uw feedback en review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Kim
7 juli 2021

Lekker eten, veel keuze. Aardig personeel en het eten was snel klaar!

Reactie van Sushi Station

Dank je wel voor de leuke complimenten, Kim ;) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Els
3 juli 2021

Heerlijk gegeten. Er bleek dat ze een deel vergeten waren af te geven zonder dat wij dit door hadden. Half uur later werd er dus onverwacht aangebeld met de resterende sushi, wat extra’s en een excuusbriefje. Wat een service, complimenten!!

Reactie van Sushi Station

Goedendag Els, bedankt voor je review en complimenten. Gelukkig heeft u toch alles gekregen en we zijn erg blij om te horen dat 't heeft gesmaakt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Brenda
3 juli 2021
Reactie van Sushi Station

Dank u wel Brenda, voor uw review. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jessica
2 juli 2021

Vanavond voor het eerst een bestelling gedaan. Deze kwam netjes op tijd, alles ook keurig ingepakt. We hebben in de loop der jaren al heel wat sushi restaurants afgelopen, maar het feit dat Sushi station thuis bezorgt én dat het ook nog eens heerlijk was is dit echt een aanrader. Het zal zeker weten niet voor het laatst zijn dat we besteld hebben.

Reactie van Sushi Station

Beste Jessica, dank u wel voor deze mooie feedback en uw geweldige waardering. Graag tot de volgende keer! :) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Susan
2 juli 2021

Weer heerlijk sushi gegeten. Sushi kwaliteit was top. Rijst was op formaat. Goede en snelle service. Vandaag sushi opgehaald en personeel was aardig en attent. Vroeg of we genoeg wasabi of soyasaus hadden.

Reactie van Sushi Station

Hoi Susan, bedankt voor je feedback en mooie woorden. Ons team staan elke dag klaar voor al onze gasten met goede service en de mooiste glimlach :). Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jeanine
30 juni 2021

De poke bowl was heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Hoi Jeanine, bedankt voor je review. We zien u snel terug! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Pieter
30 juni 2021

Super lekker!

Reactie van Sushi Station

Goedendag Pieter, dank je wel voor deze mooie beoordeling en wij zijn super blij dat je het super lekker vond. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Luf
29 juni 2021

Heerlijke super verse sushi , dit is echt de beste sushi van Houten. Vriendelijk personeel, en top bezorging.

Reactie van Sushi Station

Hoi Mevr. Luf, hartelijk dank voor deze mooie complimenten. Wij zijn ook erg blij met u als vaste gast. Graag tot snel weer ;) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Janine
27 juni 2021

De beste sushi ever!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Janine, wij zijn super enthousiast om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Anoniem
27 juni 2021
Petra verkerk
27 juni 2021

Het was allemaal heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim Ellermann
26 juni 2021

Binnen een half uur besteld en bezorgd! Lekker eten, goede hoeveelheid (poke bowls). Zeker een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste Kim, wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit. Tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

D.
26 juni 2021

Snelle levering en top kwaliteit

Reactie van Sushi Station

Beste D, Bedankt voor je mooie review mbt onze service en kwaliteit. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Mariska
26 juni 2021

Top! Niets op aan te merken.

Reactie van Sushi Station

Dank je wel, Mariska voor je mooie review! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Hans Wouterse
25 juni 2021

Gewoon geweldig, heerlijk van smaak en mooi op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste Hans, "Geweldig, Heerlijk en Op Tijd" is ons motto. Bedankt voor uw mening en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Gon
23 juni 2021

Super super vers. Heerlijk. Snelle levering.

Reactie van Sushi Station

Hi Gon! En wij zijn super super blij met uw waardering ;) Tot snel weer! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Betsy Breedijk
21 juni 2021

Het was heerlijk warm en lekker maar ik had komkommersalade besteld en ook voor betaald maar dat zat er niet bij en wat doen we hier aan?

Reactie van Sushi Station

Goedendag Betsy, dank u voor deze beoordeling. Gelukkig zijn wij telefonisch tot een goede oplossing gekomen omtrent de salade. Wij zien u snel terug. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Don
21 juni 2021
Ellen
20 juni 2021

Goede sushi, prima service en snelle nette bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Ellen, voor je mooie review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Janine
20 juni 2021

Heerlijke verse sushi!!!

Masja
19 juni 2021

Heerlijk vers gemaakt!

Reactie van Sushi Station

Beste Masja, bedankt voor uw mooie review. Wij doen altijd ons best om de beste kwaliteit te bieden voor onze gasten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Alexia
19 juni 2021

Lekkere sushirijst verse vis!! Echt genoten

Mijke
18 juni 2021
Ed
18 juni 2021

Heerlijke sushi en tuna pokebowl. Top

Reactie van Sushi Station

Goedendag Ed, dank u wel voor uw mooie review. Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze sushi en pokebowl. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Miriam
18 juni 2021

Heerlijk vers!

Mirjam
17 juni 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd

Danielle
12 juni 2021

Weer top!

Ton
11 juni 2021

Het was allemaal weer erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar

Marieke
11 juni 2021

Ik heb heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi Station

Hi Marieke, bedankt voor je feedback! Wij zijn blij om te horen dat je heerlijk hebt gegeten.:) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Tom Koppers
5 juni 2021

Gewoon top! Super vers en nog eens lekker ook! Lekker zo Door gaan! Mij zie je vaker terug.

Kerste
4 juni 2021

Heerlijk gegeten!

Ed
4 juni 2021

De sushi was van restaurant kwaliteit. Superlekker en zo veel keus. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Beste Ed, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Onze chefs doen hun uiterste best voor de beste kwaliteit van onze sushi's. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Famke de Wit
4 juni 2021

Super fijne service en heerlijk eten! Zelfs nog een Rainbow roll van de zaak gekregen, omdat ik jarig was.

Reactie van Sushi Station

Hoi Famke, eens in de zoveel tijd mag je verwend worden met sushi en een traktatie, toch? Bedankt voor je feedback en we zien elkaar snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Pieter
4 juni 2021

Heerlijk!

Anne
3 juni 2021

Fantastische sushi!

Inge
1 juni 2021

een aanwinst voor het [oude] dorp! heerlijke sushi, voor herhaling vatbaar.

Ilse
30 mei 2021

Keurig verzorgd, lekker vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
30 mei 2021

Erg lekker...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
30 mei 2021
Anoniem
30 mei 2021

Was super lekker en echt top! Lekkerder dan bij i love sushi

Reactie van Sushi Station

Hi! Dank u voor uw mening. Wij doen ons uiterste best om iedereen gelukkig te maken met onze producten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Frans
28 mei 2021

Heerlijk gewoon. Super vers en grote porties. Wij hadden 3 pokebowls. Waren echt zalig.

Reactie van Sushi Station

Beste Frans, wij vinden het dan ook zalig om uw mening te lezen. Bedankt hiervoor en graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Susan
28 mei 2021

Heerlijk sushi gegeten. Sushi is vers gemaakt en de rijst is goed gelukt. Niet te korrelig of te plakkerig, maar perfect van structuur. De hoeveelheid rijst mag van mij iets minder, dan is de verhouding wat mij betreft nog beter. Kortom, ik kom vaker bestellen!

Reactie van Sushi Station

Hi Susan, bedankt voor je review en waardering. We kunnen jouw feedback heel goed gebruiken en zullen dit binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Cecil
28 mei 2021

Heerlijk gegeten. Lekkere sushi. Hadden een box met 40stuks besteld zat van alles in. Komen zeker vaker terug.

Robbert
27 mei 2021

Top gegeten. Echt een verademing

Reactie van Sushi Station

Hi Robbert, het is voor ons ook een verademing om deze mooie review te lezen. Bedankt en graag tot snel :) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Luf
27 mei 2021
van Ginkel
26 mei 2021

Goed 👍🏻

Francisca
26 mei 2021

Was erg lekker en snel. Voor herhaling vatbaar.

MJ
25 mei 2021

lekker vers! in de sushi zou wat meer vis mogen zitten en minder komkommer.

H. van Petegem
25 mei 2021

Heerlijke sushi! Goed verzorgd, vriendelijk personeel! En wat een keurige zaak! Terwijl je staat te wachten, zie je dat de sushi gemaakt wordt. Houten is een heel fijn adres rijker!

Reactie van Sushi Station

Goedendag, hartelijk dank voor deze mooie complimenten. Wij zijn ook erg blij om in Houten 't oude dorp te zitten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Carla
25 mei 2021

Heerlijk vers ! Voor herhaling vatbaar.

Maarten
24 mei 2021

Prima optijd bezorgd, alleen de sushi viel wat tegen. Smaakte niet heel vers en vooral de tonijn sashimi was niet heel lekker. Wellicht pech.

Bram
24 mei 2021

prima sushi

Marga Geertsema-Hoekerd
22 mei 2021

Het was allemaal goed! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Station

Goedendag Marga, bedankt voor uw positieve reactie. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Perry Bruins
22 mei 2021

Lekkere sushi en warme side dishes. Voor herhaling vatbaar. Mooi op tijd bezorgd ook!

Reactie van Sushi Station

Beste Perry, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Danielle
22 mei 2021

Snelle levering en goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!

Miquel
21 mei 2021

Voor 3e keer besteld nu, wat is het toch heerlijk...wat een topper!!!

Reactie van Sushi Station

Beste. Miquel , heel erg bedankt voor het feit dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen. We zijn erg blij dat u elke keer tevreden bent geweest Hier worden wij erg blij van!

Jelle
21 mei 2021
Lucienne
19 mei 2021

Heerlijke vers gemaakt sushi. Mooi gevarieerd

Sylvia
19 mei 2021

Eerste keer besteld. Echt super lekker, goede smaak, vers en bezorging precies op tijd zoals gevraagd. Een volgende keer hier zeker weer bestellen.

Reactie van Sushi Station

Beste Sylvia, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Luf
15 mei 2021

De sushi is super vers, heel lekker. Het is verslavend

Zandee
14 mei 2021

Lekker, zorgvuldig, met veel aandacht.

Sandra
13 mei 2021
Stijn
13 mei 2021

Voor het eerst hier afgehaald. Het sushi lovers menu was geweldig. Supervers, veel variatie in smaken en een mooie portie voor 2 personen. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor de mooie beoordeling Stijn!

Miriam
9 mei 2021

Zeer goed verzorgd, nette zaak, echt heerlijk!

Bruins
9 mei 2021

Prima sushi, snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd Bol
9 mei 2021

Lekkere verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulina
8 mei 2021

Heerlijke warme en vers bereide sushi! Precies op tijd klaar! Smaakte heerlijk!

FY
7 mei 2021

Sushi was heerlijk, lekker en vers..

Frits
7 mei 2021

Precies volgens afgesproken tijdstip geleverd, kwaliteit goed met veel keuzes en variaties

Reactie van Sushi Station

Beste Fritz, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Petra
5 mei 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Petra, Bedankt voor je 5 sterren beoordeling .We zien u graag terug bij Sushi Station.

Danielle
4 mei 2021

Weer heerlijke sushi gegeten!

Jongerius
3 mei 2021

Eten was geweldig!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
2 mei 2021
Marion
2 mei 2021

Wederom heerlijk gegeten, vers, smakelijk, divers, echt lekkere box.

Reactie van Sushi Station

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent geweest!

Koen Laureij
1 mei 2021

We waren eerlijk gezegd teleurgesteld. Er zat weinig smaak aan de rijst, de smaakexplosie van de sushi viel tegen, de vulling was matig (kleine stukjes zalm, tonijn en juist veel komkommer), de Temaki Tempura had een hele muffe smaak en de avocado ontbrak, tot slot had de nigiri in verhouding te veel rijst. De pokebowl was daarin tegen een groot succes en ook de bezorging was top: op tijd, goed verpakt en een vriendelijke groet. Ook de website is top en de keuze is goed, maar de smaak en kwaliteit van de sushi kan naar ons idee echt beter.

Nuijs
30 april 2021

We hebben genoten, bedankt. Rook en smaakte echt vers

Reactie van Sushi Station

Hoi Nuijs, fijn dat jullie allemaal hebben genoten!

SD
29 april 2021

Het eten was makkelijk besteld. Snel geleverd (20min) en ook nog eens heerlijk. Het enige nadeel is dat de kip gefrituurd is. Haalt gelijk het 'gezonde' van de Poke Bowl af.

Ferdinand
28 april 2021

Snelle service en lekkere sushi

David van laar
28 april 2021

Lekker met de familie gegeten En lekkere verse sushi Echt een aanrader Fijn een lekkere sushi tent in houten

Reactie van Sushi Station

Beste David , heel erg bedankt voor het feit dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen. Hier worden wij erg blij van!

Yvonne
27 april 2021

Lekkere Sushi, vriendelijk geholpen aan de telefoon en snel bezorgt.

D. Jansen
27 april 2021

heerlijk gegeten. netjes op tijd afgeleverd. voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste D.Jansen, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij Sushi Station.

René
27 april 2021

Prima sushi, aanwinst voor het Oude Dorp.

Monique
27 april 2021

Kwaliteit was heel goed Bestelling was snel klaar Zeker voor herhaling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Monique, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Mirjam
26 april 2021

Super lekker gegeten!

Leila Benjomaa
26 april 2021
Anoniem
24 april 2021

Als topping avocado gekozen, echter bleef deze niet aan sushi plakken en is er pas na het snijden opgelegd. Daarnaast veel mayo erop. Verder is sushi wel lekker, maar nog geen wow factor. Wel vriendelijk personeel.

Paul
21 april 2021

Lekker en goed van smaak. Mooie presentatie (al hoeven van mij de plastic groene dingetjes er niet tussen te staan.) Prima start voor nieuw restaurant in Houten.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor de mooie beoordeling Paul! De groene plastic gras moeten we helaas plaatsen om bepaalde producten te scheiden . Graag tot de volgende keer!

Jean Pierre Carlier
21 april 2021

Super aardig personeel mooie zaak Heeeeeerrlijke sushi top kwaliteit

Danielle
20 april 2021

Net geopend in Houten, maar nu al onze favoriete afhaalpunt voor sushi. Heerlijk gegeten.

Melda
19 april 2021

Ik moet zeggen dat de sushi echt super lekker was (lekkerder dan dat ik in de omgeving heb gehad) en we willen zeker blijven bestellen. Alleen jammer dat ik om 19:45 heb besteld voor 20:45 in verband met de ramadan (dit ook duidelijk aangegeven) en dat het een kwartier later was. Maar al met al een aanrader, echt top kwaliteit

Reactie van Sushi Station

Beste Melda, Nogmaals onze excuses voor de late bezorging. We hadden beter met u ramadan rekening moeten houden. Om ons planning beter in te schatten, vragen we u liefst dat u zsm een order plaatst ivm meerdere bestellingen die tijdens de Ramadan om 20:45 willen zijn, al onze sushi wordt vers voor u voorbereid , dat vergt iets meer tijd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, we zullen beter opletten op de gevraagde tijdstip. Gelukkig heeft de sushi wel goed gesmaakt. We zien u graag terug bij Sushi Station.

GLENDA
19 april 2021

LEKKER

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

joke
18 april 2021

heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
18 april 2021

Dit was onze eerste keer en omdat het erg lekker was zal het zeker niet de laatste keer zijn!

Inge
18 april 2021

Nu twee keer besteld en beide keren prima op tijd geleverd, warme gerechten ook nog echt warm en heerlijke sushi

Reactie van Sushi Station

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent geweest!

Tanya
17 april 2021
Sharon
17 april 2021

Het was heerlijk! Bestelling ook perfect op tijd dus wij bestellen zeker vaker! De desserts zijn ook echt zoooo lekker!!

Reactie van Sushi Station

De Japanse Mochi dessert ijs zijn een echte aanrader, probeer ook de andere smaken. Blij dat alles naar wens was , Sharon

Amber
16 april 2021
Anna
16 april 2021

Heerlijk. Enthousiaste reacties gehoord en die bleken terecht te zijn. Ga zo door !

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor de leuke reactie! We zullen ons best blijven doen . Tot volgende keer Anna

Thea Martens
15 april 2021

Hebben heerlijk gegeten. En nog een extraatje erbij gekregen als welkom. Komen beslist terug om weer te bestellen,

Reactie van Sushi Station

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent geweest!

Luf
15 april 2021

Top sushi

Luf
14 april 2021

Wederom heerlijk sushi gegeten van sushi station. Heerlijk vers super

Allard
14 april 2021

Bezorging was sneller dan verwacht. De sushi was erg lekker en zelfs (met de extra gratis rol) wat te veel voor twee personen. Dat heb ik met sushi nog nooit gehad, maar het leverde me wel een lekkere lunch de volgende dag op. Eigenlijk geen negatieve punten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Allard, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We willen graag onze eerste klanten van Houten verwennen met een extra rol. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Angelique
13 april 2021

Erg lekker! Veel variatie, letten op de opmerkingen: (ik lust geen komkommer en dit was netjes aangepast!) Bezorging was supersnel! Voor veel herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Station

Beste Angelique , Heel erg bedankt voor het feit dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen. Hier worden wij erg blij van! We zullen altijd proberen om alles naar uw wens te maken . Met vriendelijke groeten, Sushi Station

J.visch
12 april 2021

Buiten verwachting zeer goede susi. We hebben echt genoten van de verschillende toppings heerlijk. We hebben zeker ons susi adres gevonden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Derks
11 april 2021

De bestelling was precies op tijd bezorgd. De sushi was heerlijk. De gebakken uitjes waren wel erg overdadig aanwezig op de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nuse
11 april 2021

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd

Cas
11 april 2021

Wij hebben heerlijk gegeten! Op de foto zag het er heerlijk uit en het was ook heerlijk! De bezorger was precies optijd dus een aanrader voor iedereen!!

Reactie van Sushi Station

Beste CAS, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van. Fijn dat u ons aan beveelt. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Rob
11 april 2021

Zag er goed verzorgd uit en de smaak was top.

Mitchell
11 april 2021

Fantastische sushi. Veruit de beste uit houten en omgeving. Steeds netjes op tijd bezorgd. Niks op aan te merken!

J. Wijnmalen
9 april 2021

Goede sushi en goede kwaliteit en versheid. Rijst is niet compact valt snel uit elkaar.

Tanya
7 april 2021

Top Super super lekker en super vers Alsof de kok in onze keuken stond en het direct na bereiden op tafel neer zette

Reactie van Sushi Station

Beste Tanya , heel erg bedankt voor het feit dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen. Hier worden wij erg blij van!

Karin
7 april 2021

Fantastische sushi! Ik ben al heel wat gewend maar dit is op afstand de beste sushi die ik ooit heb gegeten!

Reactie van Sushi Station

Blij dat alles naar wens was Karin

Marion
6 april 2021

Wij hebben genoten van de family deluxe box. Heerlijke sushi, wij gaan zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Station

Hoi Marion, fijn dat jullie allemaal hebben genoten!

Daphne
6 april 2021

Nieuw in Houten Oude Dorp. Erg lekkere en verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Daphne . Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Jean-Paul
6 april 2021

Goede sushi en vriendelijke service. Binnenkort vaker daar bestellen 👍

Reactie van Sushi Station

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent geweest!

Steef
5 april 2021

Heerlijk gegeten zeg. Één aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Steef , fijn dat alles naar wens geweest is! Graag tot de volgende keer!

Jan van haren
4 april 2021

Prima kwaliteit goed et nu ook een sushi-station in houten is geopend 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Jan, we zijn ook erg blij om in Houten Oude Dorp te zitten.

Luf
4 april 2021

Het was heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Luf, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Tot de volgende keer.

Romana
3 april 2021

Hele goede & lekkere sushi! 1ste keer hier besteld omdat wij hier niet uit de buurt komen. Heeel erg leuk personeel!! Zeker een aanrader.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor de mooie beoordeling Romana