Beoordelingen van Sushi Station Houten

Recente recensies

5.0
DT
gisteren

Top sushi

Sem
gisteren

Heerlijke pokebowls en sushj

Selma
gisteren

Heerlijk

Ton Delfos
25 januari 2022

Volgens mij horen de rijst en de garnalen warm te zijn deze was voorde 2e keer koud.

Rijken
24 januari 2022

Het was heerlijk. 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Lis
23 januari 2022

Levering duurde 90 minuten. Maar was wel erg lekker

Antoinette Dekker
23 januari 2022

Heerlijke sushi voor prima prijs. Op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabrina
23 januari 2022

Altijd lekker bij jullie. Genoten hebben wij. Jullie zijn ook altijd druk. Respect hoor. Zoveel bestellingen vers bereiden binnen korte tijd. Wij zijn een tevreden klant.

Bennie van Bentum
23 januari 2022

Op de afgesproken tijd geleverd, en de kwaliteit is ook super.

Mercedes
22 januari 2022

Was super

Irene
22 januari 2022

Sushi was weer heerlijk! Super service.

Léonie
22 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Margreth
21 januari 2022

Overheerlijke sushi. Bestelling kwam 10 min later en werd daar keurig over gebeld Volgende keer weer

Eva
20 januari 2022

Zoals altijd weer top! Echt super lekker. Weer heerlijk genoten!

Ilse
20 januari 2022

Altijd vers en op tijd klaar!

Ivonne
15 januari 2022

Op de afgeproken tijd bezorgt, wat warm moest zijn, was warm. Vers, niet te zout en verrukkelijk. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Joëlla
14 januari 2022

Lekkere sushi! Vriendelijk personeel

A.
13 januari 2022

Eerste keer hier besteld. Sushi was erg lekker, was vers en zag er goed uit. Bezorging binnen 30 min op donderdagavond, top!

Jolanda
13 januari 2022

Lekkere verse sushi en sashimi. De sushi was nog lauw en crispy, de sashimi was super vers. Mooie hoeveelheid bijproducten als sojasaus, chopsticks en wasabi. De bestelling kwam 15 minuten later dan afgesproken maar daar werd netjes van te voren over gebeld.

van Bentum
10 januari 2022
JAN
9 januari 2022

Tevreden goede service

Julia Vulto
8 januari 2022

Heerlijke pokebowl op tijd en keurig bezorgd alleen bij 1 het verkeerde sausje erbij gekregen, dat was wel jammer.

Esmée Laribij
8 januari 2022

De sushi was erg lekker

Lianne Dixon
8 januari 2022
Zoë Nafzger
8 januari 2022

Was super goede sushi, echt vers!

Sandra
7 januari 2022

Snelle bezorging, heerlijk eten.

Ingrid
7 januari 2022

Superlekkere sushi, mooi stevig, verse vis en hoede wakame. Helaas weer te weinig besteld...

Floor
6 januari 2022
Tanja
5 januari 2022

Heerlijke sushi. Helaas wel meer dan anderhalf uur moeten wachten. Er is na een uur wel gebeld dat het later werd.

Danique
5 januari 2022

Twee uur na mijn bestelling was de overheerlijke sushi op mijn adres… Het eten maakt veel goed, maar ik bestel hier niet meer!

Jade Polderman
5 januari 2022

De lekkerste sushi!!!! Bestelling was iets later ivm drukte. Keurig een telefoontje om dat te vertellen en een lekkere salade gekregen met een excuus voor de verlate bezorging. Top service!

Mathieu
5 januari 2022

Heerlijke sushi en de keuken was zeer behulpzaam bij het bereiden van sushi in verband met een komkommer allergie! Super ervaring. komen zeker terug

Van zanten
3 januari 2022

Was weer geweldig bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
1 januari 2021

Helemaal top. Heerlijk van smaak, smaakvol verpakt, snel bezorgd!

Anneke
1 januari 2021

Vond eerdere bestellingen beter, deze keer minder van smaak en alle sushi viel uit elkaar. Ook de afgesproken tijd klopt niet, was net op tijd thuis om de bestelling aan te nemen.

Susan
1 januari 2021

Ow, zelfs op nieuwjaarsdag zijn ze super top en snel. Binnen een kwartier stond de bezorger al op de stoep. Top! Sushi was weer goed gelukt en heerlijk van smaak. Dank Sushistation! 2022 is goed begonnen.

Jeroen
31 december 2021

Ik heb de sushi station box gehaald, en deze was keurig op tijd klaar. De meiden achter de balie waren zeer vriendelijk! Ik was nog nooit in de zaak geweest, eerder alleen laten bezorgen : deze zaak is echt superschoon en netjes. We hebben met z’n 2 ( 3 als je de poes meerekent) heerlijk zitten smullen van de top verse sushi. Genoeg soy & wasabi ook. Niemand in Houten kan tippen aan deze sushi, ga zo door! Fijne jaarwisseling ❤️

jean-paul
31 december 2021
Sean van der Meulen
31 december 2021

Heerlijke sushi!

Pat
31 december 2021

Heerlijke sushi, makkelijk te bestellen en betalen en op tijd klaar om opgehaald te worden. Gaan er zeker nog een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
30 december 2021

Keurig op tijd klaar en heerlijk vers. We hebben genoten.

Anoniem
30 december 2021

Echt genoten van alles

Zoë
29 december 2021

We waren verbaasd dat de avocado opeens voor de deur stond maar erg fijn! Bedankt door de telefoon werd ons verteld korting bij de volgende keer was best warrig wij zouden niet bellen als alles compleet was. We vonden het telefonisch erg verwarrend en hoorde alles wat jullie overlegde.. Hopen dat het de volgende keer wel ok is!

familie
28 december 2021

Goede kwaliteit sushi, en heel erg lekker.

Diana
26 december 2021

Het was echt heerlijk! Genoten!

m.
26 december 2021

prima smaak, lekkere sushi rolls, goed voedzaam

X
25 december 2021

Voor 1e kerstdag sushi gehaald. Erg lekker, super vers, kwaliteit voor je geld.

Charlotte
25 december 2021

Heerlijke sushi. Voor herhaling vatbaar. Zeer tevreden

Daisy
25 december 2021

Hele goede service en vriendelijk personeel die goed behulpzaam is!

Jeanine
25 december 2021

Super vers, heel erg lekker. Echt een aanrader. Zowel we sushi als de poke bowl!

Chineenad
25 december 2021
Visser
24 december 2021

Zeer smaakvol!

Esther
24 december 2021

Overheerlijke sushi! En stipt op tijd bezorgd. Twee keer een grote plus!

Inge de Vaal
24 december 2021

Er was wat verwarring rondom de bestelling, maar dat werd ter plekke opgelost. Heerlijk gegeten. Prima kwaliteit. Wij komen zeker nog eens terug.

Guma
17 december 2021

lekker vers

Lianne Dixon
16 december 2021

Heerlijke vers Sushi, vriedelijke dienst, en snelle bestelling. Fantastisch!

Abdellah
13 december 2021

Lekker eten van goede kwaliteit, klantvriendelijk en stipt. Gewoon een nette zaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Titia van zanten
13 december 2021

Niks te verbeteren was wederom weer heerlijk,bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Jansen
12 december 2021

Heerlijke verse sushi en keurig op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie
12 december 2021

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 december 2021

De bezorger stond na 15 minuten al voor de deur, super snelle service👍🏻

Astrid
11 december 2021

Zoals altijd heerlijk vers.

Conny
10 december 2021
M.
10 december 2021
Ed
9 december 2021

Zoals altijd heerlijke sushi. Ook de warme snacks heel lekker. Vriendelijke bezorger.

Eveline
9 december 2021
Betsy Breedijk
6 december 2021
Fred Wilkes
6 december 2021

Ruim een uur later dan besteld is wel erg lang (ondanks het begrip voor Sinterklaasavond)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erika
6 december 2021

De bestelling kwam later, maar daar werden we netjes over gebeld en kregen iets extra gratis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gonda Kulker
5 december 2021

Alleen maar complimenten. Een van de beste sushi tenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
5 december 2021

De kwaliteit is voortreffelijk, presentatie is puik. Zou mooi zijn als er minder plastic gebruikt kan worden. Het groene ‘gras’ tussen de sushi hoeft van ons niet.

Rvk
4 december 2021

Uur vantevoren en besteld. Bestelling kwam 20 minuten te laat.

Anoniem
3 december 2021
Ton
3 december 2021

heerlijk en op tijd. we hebben er van gesmuld

M
2 december 2021
M.L
29 november 2021

Super verse sushi, we zijn er gek op! Vriendelijk personeel. De Yakitori roll was super, bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilma
27 november 2021

Was weer heerlijk !

Bianca
26 november 2021

Perfect op tijd en eten lekker vers...

Diana
26 november 2021

Heerlijke verse sushi, voor herhaling vatbaar!

Marjan
24 november 2021

Ik ben gek op jullie sushi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pauline
21 november 2021

Wij hebben de Lover box besteld en was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vos
21 november 2021
AH
21 november 2021

Snelle levering, constante kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luf
21 november 2021

Heerlijke verse Sushi, we zijn er gek op. Bedankt voor de heerlijke sushi met zalm en coquilles, die was ook heerlijk. Groet de buurvrouw

Nee
21 november 2021

Mag iets minder met de gebakken uitjes

Marijke
20 november 2021
Mh
18 november 2021
Theunissrn
18 november 2021

Heerlijke verse sushi!

PT
17 november 2021

Heerlijke warme verse sushi!

van Barneveld
15 november 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.

Remco
15 november 2021

Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbie
12 november 2021

Heerlijke sushi met stipte bezorging !!

K.
8 november 2021

Heel lekker, snelle bezorging,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
7 november 2021
Miriam Das
7 november 2021

Altijd super vers, lekker en goed verzorgd. Top!

Laura
5 november 2021

Lekkere sushi! Snel bezorgd, vriendelijke bezorger.

5 november 2021

Heel lekker!

C.w .boekhout
1 november 2021

Niets op aantemerken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van zanten
1 november 2021

Eten en bezorging waren weer prima,ondanks het zeer slechte weer,maar misschien zou een regenpak voor deze jongens geen overbodige luxe zijn,ondanks dat de bezorger doorweekt was,was hij toch uiterst vriendelijk,vrolijk en accuraat, bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
31 oktober 2021
j
31 oktober 2021

heerlijk

Susan
31 oktober 2021

Wederom weer heerlijk gegeten. Kwaliteit sushi is top! Zelfs op zondag is de bezorgtijd super snel. Om 18:30 besteld en een kwartier later stond de bezorger al op de stoep.

Friso Harrewijn
31 oktober 2021
Pim
30 oktober 2021

Heerlijk

Lisette
29 oktober 2021
Judith
29 oktober 2021

Snel en op tijd bezorgd! Een van de sushi's was aan 1 zijde droog en de stokjes zaten er niet bij. Verder erg lekker.

Kwee
29 oktober 2021

Top kwaliteit en snel

H. Zijderveld
28 oktober 2021

Was de eerste keer. Lekker!

Carla Trap
26 oktober 2021

Was weer super!!

Mariska
24 oktober 2021

Super lekkere sushi, zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berry
23 oktober 2021
J. van Nimmerdor
21 oktober 2021

Was de eerste keer maar viel wat tegen. De sushi ging nog wel maar was niet geweldig. De yakatori zat veel vet aan en was niet eens warm, de komkommer in zuur zat bijna geen smaak aan. De gyoza was nog het lekkerste van onze hele bestelling. Jammer maar kan misschien toeval zijn.

SW
20 oktober 2021
NY
19 oktober 2021

Het was lekkere verse sushi en op tijd klaar. Fijn om weer eens ergens lekkere verse sushi te eten.

Cw Boekhout
17 oktober 2021

Dit is nu de derde keer is elke keer weer lekker complimenten aan de kok

Fred
16 oktober 2021
Kim
16 oktober 2021

Snel geleverd super lekkere sushi. En als er iets mis gaat met de bezorging, wordt het snel en goed opgelost!

Mijke Visser
16 oktober 2021

Heerlijke sushi! Met zorg bereid.

A.
15 oktober 2021

Sushi was keurig verzorgd. Mooi opgemaakt. Smaakt heerlijk. In de zeewiersalade zaten aardig wat harde grote stukjes dat was jammer. Verder heerlijk.

Luf
14 oktober 2021

Super verse sushi 🍣, heel vriendelijk personeel. De beste in Houten.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor je mooie beoordeling, buuf!! Tot snel weer! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Ellen
11 oktober 2021

Alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Dank je wel, Ellen! Voor uw beoordeling! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Thomas
10 oktober 2021
Reactie van Sushi Station

Hi Thomas, bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Blom
10 oktober 2021

Heerlijk eten, goede service en snelle bezorging! Een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste mevrouw Blom, dank u voor deze mooie woorden. We zullen dit doorgeven aan onze chefs. Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Marijke
9 oktober 2021

Heerlijke crunchy sushi !

Reactie van Sushi Station

Bedankt Marijke voor uw review en feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Berry
7 oktober 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Berry, bedankt voor uw review & beoordeling. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Manon & Ralf
3 oktober 2021

Lekker snel bezorgd, als altijd. Goede, verse sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Manon & Ralf, dank u wel voor uw feedback & mooie beoordeling. Erg blij om te lezen dat alles naar wens was. Graag tot snel..Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Karin
3 oktober 2021

Heerlijke sushi en in no-time bezorgd!

Reactie van Sushi Station

Bedankt Karin, voor uw mooie woorden en complimenten. We zullen dit doorgeven aan ons team. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Erika
2 oktober 2021

Er werd netjes gebeld dat het 10 minuten later bezorgd werd, waar we op andere plekken soms wel 30 min langer wachten zonder bericht. Eten was heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Beste Erika, dank u wel voor deze beoordeling. We zullen dit doorgeven aan onze chefs en collega's. Fijn om te lezen dat u hebt genoten! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Fam. van Dijk
2 oktober 2021
Reactie van Sushi Station

Bedankt voor uw review, familie van Dijk. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

E. Cetin
2 oktober 2021

Sindskort liefhebber van sushi en vandaag voor t eerst hier besteld. Hoe t was? Hemels!!

Reactie van Sushi Station

Beste E Cetin, dank u voor de mooie woorden en feedback. We zullen dit doorgeven aan onze collega's. Nog een fijn weekend gewenst 😊 Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Feller
2 oktober 2021

Was onze eerste keer en het was lekker

Reactie van Sushi Station

Hi Feller, dank je wel voor de feedback en review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Blom
1 oktober 2021

Het eten was erg lekker!

Reactie van Sushi Station

Dank u wel, mevrouw Blom! Voor deze positieve beoordeling en feedback. Nog een fijn weekend gewenst! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Van Zmtenbutg
1 oktober 2021

Tip, betere toelichting geven wat er in de boc zit. Erg lekker en vers. Zag er verzorgt uit

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Bij vragen over uw box of sushi kunt u altijd terecht bij onze collega's. Wij lichten 't graag toe op de zaak of via de telefoon 😉 Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

m.
1 oktober 2021

heerlijk genoten vd sushi..heerlijk mals, goed gevuld..

Reactie van Sushi Station

Bedankt M! Voor je mooie woorden en review. We zullen dit zeker doorgeven aan onze chefs/ collega's! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Ilma
30 september 2021

Was weer heerlijk en snel bezorgd !

Reactie van Sushi Station

Hi Ilma! Dank je voor de complimenten. We zijn erg blij om dit te lezen en zullen 't uiteraard doorgeven aan onze collega's. Graag tot snel weer! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

S Mentink
28 september 2021
Reactie van Sushi Station

Beste S, dank u voor uw beoordeling en review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Ilse
26 september 2021

Heerlijk gewoon!

M.Geertsema-Hoekerd
25 september 2021

Het was weer heerlijk. Deze keer was er niet zo goed gerold en gesneden als de vorige keren, soms viel het uit elkaar en de sushi,s waren niet van hetzelfde formaat, er was een sushi bij die maar een paar mm dik was. De smaken waren prima. Tot de volgende keer!

Reactie van Sushi Station

Goedendag M. We zullen dit zeker intern bespreken met onze chefs om dit voortaan te voorkomen. Bedankt voor uw uitleg en feedback over onze sushi. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Linda
25 september 2021
Jaelle
25 september 2021

Super snel, super heerlijk, altijd een verwennerij om hier te bestellen.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor je mooie review en beoordeling, Jaelle! Fijn weekend gewenst! Tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Coby en Bert
23 september 2021
Reactie van Sushi Station

Dank jullie wel Coby & Bert, voor uw review en beoordeling. Alvast een fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jeff Gradener
22 september 2021
Reactie van Sushi Station

Bedankt Jeff, voor uw review en beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Mirjam
22 september 2021

Voor de 4 keer een poke bowl besteld. Altijd lekker en snel thuis bezorgd. Heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Mirjam, voor de review en beoordeling. Graag tot de 5e keer!! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Piotr
22 september 2021

Beste sushi afhaalmaaltijden in de buurt van Utrecht. Vriendelijke mensen werken daar en erg lekker eten! Dankjewel!

Reactie van Sushi Station

Goedendag Piotr, dank u wel voor deze mooie woorden. We zullen dit doorgeven aan onze collega's. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Lydia
22 september 2021

Heerlijke sushi. Snelle levering.

Reactie van Sushi Station

Beste Lydia, bedankt voor uw feedback en review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jeanine
21 september 2021

Heerlijk verse sushi en op tijd bezorgd! Echt een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste Jeanine, bedankt voor je positieve feedback en beoordeling. We geven dit graag door aan onze collega's. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

MJ
21 september 2021

De avocado was wat te rijp dit keer. En de sushi was ook wat minder stevig dan eerst. Overigens was dit vorige week nog slechter, toen vielen de signature rolls echt heel gemakkelijk uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Goedendag MJ, bedankt voor uw review en beoordeling. We zullen dit intern bespreken met onze chefs. Uw feedback is heel belangrijk voor ons om onze sushi te waarborgen. Dank hiervoor. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Katja en Theo
20 september 2021

Eindelijk in Houten waar je echt lekkere sushi kan afhalen. Alles smaakte super vers en we hadden een paar stukjes over en die waren de volgende dag ook nog heerlijk om te eten. De bezorger was een zeer vriendelijke jongen. Zeker de moeite waard om hier je sushi te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hallo Katja & Theo! Dank jullie wel voor deze mooie complimenten. We zullen dit zeker doorgeven aan onze collega's. Heel erg blij om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met ons. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Richard Vernooij
19 september 2021

Netjes door Sushi Station gebeld dat vanwege drukte onze bestelling wat later komt. Dit bedrijf stuurt ook netjes e-mails over de status van de bestelling. Omdat ze wat later kwamen dan opgegeven hebben we er een kleine attentie bijgekregen 8 mini loempia’s. Het zag er goed 👍 uit en smaakte heerlijk.

Reactie van Sushi Station

Hi Richard, dank u wel voor de review en beoordeling. Blij om te horen dat onze sushi u heerlijk heeft gesmaakt. Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Lucienne van Lievenoogen
17 september 2021

Wederom heerlijke poke bowls. Verse vis en een heel lief briefje op de bowl zonder paprika

Reactie van Sushi Station

Beste Lucienne, bedankt voor je leuke review. Blij om te horen dat t weer heeft gesmaakt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Ildith
16 september 2021
Reactie van Sushi Station

Bedankt Ildith, voor deze mooie review en beoordeling. Alvast een fijn weekend en tot snel! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Luf
16 september 2021

Super Vers, leuk persoon. Echt de beste sushi.

Reactie van Sushi Station

Hi Mevrouw Luf, blij om te lezen dat alles weer naar wens was. Fijn weekend alvast! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

C Maas
12 september 2021

Positief was dat er direct een oplossing werd gevonden en ook gebracht toen de pokebowl anders uitpakte dan verwacht. De sushi was helaas niet vers deze keer. Kwam duidelijk uit de koelkast. Dat was jammer. Vorige keren was de sushi erg goed, heerlijk vers.

Reactie van Sushi Station

Beste mevrouw Maas, spijtig om te horen dat u onze sushi niet vers vond. Wij werken dagelijks met verse vis, maar zullen dit toch intern bespreken met onze chefs. Gelukkig werd de oplossing met de pokebowl wel gewaardeerd. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Alwin
7 september 2021

Altijd Top, snelle delivery en verse producten!

Reactie van Sushi Station

Hi Alwin, Thx Thx voor deze mooie complimenten. Wij zulllen dit doorgeven aan onze collega's. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Ilse
6 september 2021
Reactie van Sushi Station

Dank je wel Ilse, voor deze mooie review en beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Gon
6 september 2021

Zoals altijd HEERLIJK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Gon. Dank u wel voor deze mooie feedback en review. Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Susan
4 september 2021

Gisteren weer lekker gegeten. Voor het eerst een pokebowl geprobeerd. Heerlijk. Zalm en tonijn lekker vers. De rainbow sushi was weer goed gelukt!

Reactie van Sushi Station

Bedankt Susan, voor uw feedback en review. Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Carla
2 september 2021

Heerlijke sushi!! Ga zeker nog een keer bestellen.

Uijttewaal
1 september 2021

Heerlijke sushi. Heel blij met de komst van sushi station in Houten

Reactie van Sushi Station

Beste Uijttewaal, dank u wel voor deze mooie woorden. Wij zijn ook heel blij dat we hier zijn gevestigd. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Bert
31 augustus 2021

Heerlijke sushi! Voor een aantrekkelijke prijs en snel bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Hi Bert! Bedankt voor uw beoordeling en goede feedback. We zullen dit doorgeven aan onze collega's. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jacqueline
30 augustus 2021

Het was perfect en super lekker. Je word netjes op de hoogte gehouden hoe laat ze komen en wanneer je bestelling onderweg is 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Jacqueline, dank u wel voor deze positiviteit. Erg blij om te lezen dat alles perfect en lekker was. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Anneke
29 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Dank je wel Anneke, voor de review en beoordeling! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Esther
27 augustus 2021

Top!

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Esther, voor deze positieve beoordeling. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Sylvia
27 augustus 2021

Kwaliteit en smaak nog net zo goed als eerdere bestellingen. Bezorging ook op de gevraagde tijd. Dikke plus, volgende keer bestellen we weer!!

Reactie van Sushi Station

Beste Sylvia, bedankt voor alle complimenten. Heel erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze kwaliteit en service. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Maartje
25 augustus 2021

Heerlijk vers en zeer smakelijk.

Reactie van Sushi Station

Hi Maartje! Dank u voor uw review en beoordeling. Fijn dat 't heeft gesmaakt! Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Harolds
22 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Dank u wel Harolds, voor uw review en beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Alejandra
21 augustus 2021

Was Heerlijk en bedankt voor het Kado The Rainbow

Reactie van Sushi Station

Hi Alejandra, blij te horen dat je tevreden bent over onze kwaliteit en service. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Bart
20 augustus 2021

Prima sushi, goede bezorging

Reactie van Sushi Station

Dank u wel Bart, voor uw positieve beoordeling en complimenten. We zullen dit doorgeven aan onze chefs. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

marit
17 augustus 2021

snelle bezorging en weer lekker, dank!

Reactie van Sushi Station

Hi Marit, bedankt voor uw review. Fijn dat alles naar wens was. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Luf
15 augustus 2021

Heerlijk vers, super personeel. De beste in Houten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Dank u, Lieve buurvrouw! 😘 Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Houten

Linda Brouwer
14 augustus 2021

Supersnel bezorgd en, belangrijker nog, heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Linda, voor je positieve feedback! Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Mariska
14 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Bedankt Mariska, voor je mooie beoordeling! Fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Anne
14 augustus 2021

Uitstekende sushi, erg lekker en precies op tijd bezorgd! Complimenten!

Reactie van Sushi Station

Dank je wel, Anne! Voor je positieve beoordeling. We zullen ons team vertellen over uw waardering! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Anoniem
13 augustus 2021

Goede prijs kwaliteit en snelle bezorging.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor uw review en feedback! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Julie
12 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Hi Julie, super dat je ons zo goed heeft beoordeeld. Fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Maris
11 augustus 2021

Heeeerlijk!

Reactie van Sushi Station

Bedankt Maris, voor uw beoordeling. Tot de volgende keer weer ;). Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Erwin
9 augustus 2021

Prima Sushi’s, heerlijk. Maar rijst kon strakker gerold. Daardoor viel de sushi uit elkaar.

Reactie van Sushi Station

Beste Erwin, dank u wel voor uw feedback. We zullen dit intern bespreken met onze chefs om dit voortaan te voorkomen. Gelukkig heeft u nog wel genoten van onze sushi. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Carla
8 augustus 2021

Altijd heerlijk vers !! En op tijd klaar bij afhalen.👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Carla, voor je positieve feedback en review. Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent met onze kwaliteit en service 😁. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Leonie
8 augustus 2021

Lekkere sushi!

Reactie van Sushi Station

Hi Leonie, super blij om te lezen dat je onze sushi lekker vond. Graag tot snel weer! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

AH
7 augustus 2021

Heerlijke sushi.

Reactie van Sushi Station

Bedankt AH, voor deze mooie beoordeling. We zien u snel terug 😊 Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Kuilen
7 augustus 2021

Super lekker Top vers

Reactie van Sushi Station

Hoi Mevr Kuilen, voor deze woorden doen we 't! Lekkere sushi met goede Topping en Verste producten! Bedankt voor uw complimenten en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Van zanten
7 augustus 2021

Het was weer prima

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor uw mooie beoordeling, Mevr Van Zanten. Tot snel weer 😊 Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Kim
6 augustus 2021

Goeie sushi! Sushi is goed gevuld en goed van smaak.

Reactie van Sushi Station

Hoi Kim, goed om te lezen dat je tevreden bent met onze kwaliteit sushi! Fijn weekend nog 😉 Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Sereena
6 augustus 2021

Goed en lekkere sushi. Ook de bezorging was precies op de aangegeven tijd.

Reactie van Sushi Station

Goedendag Sereena, dank je wel voor je complimenten. Wij zullen dit doorgeven aan ons team. Nog een fijne dag gewenst en tot snel weer ;) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Martine
5 augustus 2021

Was erg goed en lekker! Bestelling stond op het aangegeven tijdstip klaar.

Reactie van Sushi Station

Beste Martine, bedankt voor uw review en feedback. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze kwaliteit en service. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Mirjam
4 augustus 2021

Heerlijke bowl met knapperige kip. Goede smaak en precies genoeg!!

Reactie van Sushi Station

Hi Mirjam, blij om te horen dat je onze pokebowl met kip lekker vond. Wist je dat we ook sushi met kip hebben? Ook een x proberen waard ;) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Inez
4 augustus 2021

Bestellen was eenvoudig, onze sushimaaltijd stond snel klaar én was lekker.

Reactie van Sushi Station

Dank u wel Inez, voor deze mooie beoordeling! Graag tot snel en een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

TreesColet
31 juli 2021

De service is uit stekend de sushi is grandioos en lekker vers hebben genoten tot de volgende keer bedankt

Reactie van Sushi Station

Beste Trees Colet, dank u wel voor zoveel complimenten in 1x 😊. Wij zijn erg blij om te lezen dat jullie hebben genoten van onze sushi/sashimi! Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Miriam
31 juli 2021

Lekker vers en heerlijk van smaak!

Reactie van Sushi Station

Goedendag Miriam, onze chefs werken dagelijks met verse producten voor de beste kwaliteit sushi. Dank je wel voor deze mooie beoordeling en we zien je graag snel terug. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Schreurs
30 juli 2021

Snelle bezorging!. En lekkere sushi

Reactie van Sushi Station

Bedankt Mr Schreurs, voor uw review! Blij om te horen dat u tevreden met onze kwaliteit en service. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

PT
30 juli 2021

Superverse en warme Tori & Ebi Don! Heerlijk van smaak en op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Hi PT, bedankt voor uw mooie review en feedback. Wij zijn erg blij om te lezen dat u onze Don lekker vond. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Marjolein
27 juli 2021

Het was erg lekker. Sommige porties (zeewier, kipsaté) waren wel aan de kleine kant.

Reactie van Sushi Station

Dank u wel Marjolein, voor uw feedback en beoordeling. We zullen dit intern bespreken met onze chefs. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

SushiQ
26 juli 2021

Heerlijke sushi, op de afgesproken tijd bezorgd en werd netjes gebeld toen ik niet open deed. Erg tevreden over alles.

Saskia
24 juli 2021

Binnen 15 minuten mijn pokebowl binnen gekregen. Hierdoor nog heerlijk warme kip in mijn bowl. Zeker voor herhaling vatbaar!

C. Cramer
23 juli 2021

Prima verzorgd. Lekker.

Reactie van Sushi Station

Hi Cc, dank je wel voor je review en feedback. Blij om te horen dat je tevreden bent over onze levering en sushi. Fijne dag nog. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Henk
22 juli 2021

Op tijd en heerlijke sushi. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Goedendag Henk, Bedankt voor uw review en waardering! Graag tot snel voor nog meer heerlijke sushi. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Luf
21 juli 2021

De lekkerste en meest verse sushi van Houten.

Reactie van Sushi Station

Hello Luf!! Wij zijn erg blij om elke keer van je te horen dat het heeft gesmaakt. Tot gauw ;) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Meng
21 juli 2021

Eerste bestelling. Sushi was compleet maar te sterk getopt met veel gefrituurde uitjes. Bezorging binnen een half uur netjes afgeleverd.

Reactie van Sushi Station

Beste Meng, dank u voor uw feedback. Bij volgende bestellingen kunt u opmerkingen zoals "minder gebakken uitjes" noteren zodat wij ermee rekening kunnen houden. Hopelijk bent u hiermee goed geinformeerd en graag tot ziens ;) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Pvc
19 juli 2021

Superlekker

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Pvc, voor deze mooie beoordeling. Wij hebben graag dat onze klanten tevreden zijn over ons kwaliteit. Graag tot snel! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Esther
18 juli 2021

Verzorgd en smakelijk.

Reactie van Sushi Station

Dank u Esther, voor uw mooie feedback! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Van zanten
17 juli 2021

De bestelling was zeer vlot en correct ,hele aardige en nette jongeman, en nog belangrijker was de sushi was echt heerlijk,was voor ons de eerste keer en is zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Station

Goedendag Mr/ Mevr Van Zanten, dank u wel voor deze mooie beoordeling. Ons team doet dagelijks hun uiterste best om onze klanten te plezieren/ genieten! Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jaelle
16 juli 2021

Alsof ik uit eten ben geweest, een smaak explosie in de mond, zo heerlijk vers! Super service ook nog en mooi verpakt.

Reactie van Sushi Station

Hi Jaelle, heel erg fijn om te horen dat je hebt genoten van onze sushi. Je hebt onze chefs weer erg blij gemaakt met deze mooie feedback ;) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Pm
14 juli 2021
Reactie van Sushi Station

Goedendag Pm, bedankt voor uw beoordeling en graag tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten ;)

Jeroen
13 juli 2021

Heerlijke sushi en snel bezorgd. Top

Reactie van Sushi Station

Beste Jeroen, bedankt voor je review en waardering. We zien je snel terug in Sushi Station Houten. Met vriendelijke groeten, de snelle team :)

JB
12 juli 2021

Voor het eerst hier besteld. Zo heerlijk vers. Alsof ik in een restaurant aan het eten was. Ook leuk verpakt. Kortom, aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Dank u wel JB, voor uw mooie woorden en complimenten. Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Ja
11 juli 2021

Super snel bezorgd, zeer goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Ja, thanks voor je waardering en super dat je hebt genoten van onze sushi. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Bregje
11 juli 2021

Heerlijke sushi & punctuele bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor je mooie beoordeling, Bregje. Erg blij om te horen dat je het heerlijk hebt gevonden. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Karla
9 juli 2021

Het was de eerste keer dat we hebben besteld. Het was er heel erg snel en we hebben heerlijk gegeten. Dank.

Reactie van Sushi Station

Hoi Karla, bedankt voor je mooie complimenten. Sinds kort bezorgen we ook in Schalkwijk en we zijn blij om te horen dat je heerlijk hebt gegeten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Bert Cramer
9 juli 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Bert, bedankt voor uw feedback en review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Kim
7 juli 2021

Lekker eten, veel keuze. Aardig personeel en het eten was snel klaar!

Reactie van Sushi Station

Dank je wel voor de leuke complimenten, Kim ;) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Els
3 juli 2021

Heerlijk gegeten. Er bleek dat ze een deel vergeten waren af te geven zonder dat wij dit door hadden. Half uur later werd er dus onverwacht aangebeld met de resterende sushi, wat extra’s en een excuusbriefje. Wat een service, complimenten!!

Reactie van Sushi Station

Goedendag Els, bedankt voor je review en complimenten. Gelukkig heeft u toch alles gekregen en we zijn erg blij om te horen dat 't heeft gesmaakt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Brenda
3 juli 2021
Reactie van Sushi Station

Dank u wel Brenda, voor uw review. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jessica
2 juli 2021

Vanavond voor het eerst een bestelling gedaan. Deze kwam netjes op tijd, alles ook keurig ingepakt. We hebben in de loop der jaren al heel wat sushi restaurants afgelopen, maar het feit dat Sushi station thuis bezorgt én dat het ook nog eens heerlijk was is dit echt een aanrader. Het zal zeker weten niet voor het laatst zijn dat we besteld hebben.

Reactie van Sushi Station

Beste Jessica, dank u wel voor deze mooie feedback en uw geweldige waardering. Graag tot de volgende keer! :) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Susan
2 juli 2021

Weer heerlijk sushi gegeten. Sushi kwaliteit was top. Rijst was op formaat. Goede en snelle service. Vandaag sushi opgehaald en personeel was aardig en attent. Vroeg of we genoeg wasabi of soyasaus hadden.

Reactie van Sushi Station

Hoi Susan, bedankt voor je feedback en mooie woorden. Ons team staan elke dag klaar voor al onze gasten met goede service en de mooiste glimlach :). Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Jeanine
30 juni 2021

De poke bowl was heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Hoi Jeanine, bedankt voor je review. We zien u snel terug! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Pieter
30 juni 2021

Super lekker!

Reactie van Sushi Station

Goedendag Pieter, dank je wel voor deze mooie beoordeling en wij zijn super blij dat je het super lekker vond. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Luf
29 juni 2021

Heerlijke super verse sushi , dit is echt de beste sushi van Houten. Vriendelijk personeel, en top bezorging.

Reactie van Sushi Station

Hoi Mevr. Luf, hartelijk dank voor deze mooie complimenten. Wij zijn ook erg blij met u als vaste gast. Graag tot snel weer ;) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Janine
27 juni 2021

De beste sushi ever!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Janine, wij zijn super enthousiast om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Anoniem
27 juni 2021
Petra verkerk
27 juni 2021

Het was allemaal heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim Ellermann
26 juni 2021

Binnen een half uur besteld en bezorgd! Lekker eten, goede hoeveelheid (poke bowls). Zeker een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste Kim, wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit. Tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

D.
26 juni 2021

Snelle levering en top kwaliteit

Reactie van Sushi Station

Beste D, Bedankt voor je mooie review mbt onze service en kwaliteit. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Mariska
26 juni 2021

Top! Niets op aan te merken.

Reactie van Sushi Station

Dank je wel, Mariska voor je mooie review! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Hans Wouterse
25 juni 2021

Gewoon geweldig, heerlijk van smaak en mooi op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste Hans, "Geweldig, Heerlijk en Op Tijd" is ons motto. Bedankt voor uw mening en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Gon
23 juni 2021

Super super vers. Heerlijk. Snelle levering.

Reactie van Sushi Station

Hi Gon! En wij zijn super super blij met uw waardering ;) Tot snel weer! Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Betsy Breedijk
21 juni 2021

Het was heerlijk warm en lekker maar ik had komkommersalade besteld en ook voor betaald maar dat zat er niet bij en wat doen we hier aan?

Reactie van Sushi Station

Goedendag Betsy, dank u voor deze beoordeling. Gelukkig zijn wij telefonisch tot een goede oplossing gekomen omtrent de salade. Wij zien u snel terug. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Don
21 juni 2021
Ellen
20 juni 2021

Goede sushi, prima service en snelle nette bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Ellen, voor je mooie review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Janine
20 juni 2021

Heerlijke verse sushi!!!

Masja
19 juni 2021

Heerlijk vers gemaakt!

Reactie van Sushi Station

Beste Masja, bedankt voor uw mooie review. Wij doen altijd ons best om de beste kwaliteit te bieden voor onze gasten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Alexia
19 juni 2021

Lekkere sushirijst verse vis!! Echt genoten

Mijke
18 juni 2021
Ed
18 juni 2021

Heerlijke sushi en tuna pokebowl. Top

Reactie van Sushi Station

Goedendag Ed, dank u wel voor uw mooie review. Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze sushi en pokebowl. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Miriam
18 juni 2021

Heerlijk vers!

Mirjam
17 juni 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd

Danielle
12 juni 2021

Weer top!

Ton
11 juni 2021

Het was allemaal weer erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar

Marieke
11 juni 2021

Ik heb heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi Station

Hi Marieke, bedankt voor je feedback! Wij zijn blij om te horen dat je heerlijk hebt gegeten.:) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Tom Koppers
5 juni 2021

Gewoon top! Super vers en nog eens lekker ook! Lekker zo Door gaan! Mij zie je vaker terug.

Kerste
4 juni 2021

Heerlijk gegeten!

Ed
4 juni 2021

De sushi was van restaurant kwaliteit. Superlekker en zo veel keus. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Beste Ed, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Onze chefs doen hun uiterste best voor de beste kwaliteit van onze sushi's. Graag tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Famke de Wit
4 juni 2021

Super fijne service en heerlijk eten! Zelfs nog een Rainbow roll van de zaak gekregen, omdat ik jarig was.

Reactie van Sushi Station

Hoi Famke, eens in de zoveel tijd mag je verwend worden met sushi en een traktatie, toch? Bedankt voor je feedback en we zien elkaar snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Pieter
4 juni 2021

Heerlijk!

Anne
3 juni 2021

Fantastische sushi!

Inge
1 juni 2021

een aanwinst voor het [oude] dorp! heerlijke sushi, voor herhaling vatbaar.

Ilse
30 mei 2021

Keurig verzorgd, lekker vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
30 mei 2021

Erg lekker...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
30 mei 2021
Anoniem
30 mei 2021

Was super lekker en echt top! Lekkerder dan bij i love sushi

Reactie van Sushi Station

Hi! Dank u voor uw mening. Wij doen ons uiterste best om iedereen gelukkig te maken met onze producten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Frans
28 mei 2021

Heerlijk gewoon. Super vers en grote porties. Wij hadden 3 pokebowls. Waren echt zalig.

Reactie van Sushi Station

Beste Frans, wij vinden het dan ook zalig om uw mening te lezen. Bedankt hiervoor en graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Susan
28 mei 2021

Heerlijk sushi gegeten. Sushi is vers gemaakt en de rijst is goed gelukt. Niet te korrelig of te plakkerig, maar perfect van structuur. De hoeveelheid rijst mag van mij iets minder, dan is de verhouding wat mij betreft nog beter. Kortom, ik kom vaker bestellen!

Reactie van Sushi Station

Hi Susan, bedankt voor je review en waardering. We kunnen jouw feedback heel goed gebruiken en zullen dit binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Cecil
28 mei 2021

Heerlijk gegeten. Lekkere sushi. Hadden een box met 40stuks besteld zat van alles in. Komen zeker vaker terug.

Robbert
27 mei 2021

Top gegeten. Echt een verademing

Reactie van Sushi Station

Hi Robbert, het is voor ons ook een verademing om deze mooie review te lezen. Bedankt en graag tot snel :) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Luf
27 mei 2021
van Ginkel
26 mei 2021

Goed 👍🏻

Francisca
26 mei 2021

Was erg lekker en snel. Voor herhaling vatbaar.

MJ
25 mei 2021

lekker vers! in de sushi zou wat meer vis mogen zitten en minder komkommer.

H. van Petegem
25 mei 2021

Heerlijke sushi! Goed verzorgd, vriendelijk personeel! En wat een keurige zaak! Terwijl je staat te wachten, zie je dat de sushi gemaakt wordt. Houten is een heel fijn adres rijker!

Reactie van Sushi Station

Goedendag, hartelijk dank voor deze mooie complimenten. Wij zijn ook erg blij om in Houten 't oude dorp te zitten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Carla
25 mei 2021

Heerlijk vers ! Voor herhaling vatbaar.

Maarten
24 mei 2021

Prima optijd bezorgd, alleen de sushi viel wat tegen. Smaakte niet heel vers en vooral de tonijn sashimi was niet heel lekker. Wellicht pech.

Bram
24 mei 2021

prima sushi

Marga Geertsema-Hoekerd
22 mei 2021

Het was allemaal goed! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Station

Goedendag Marga, bedankt voor uw positieve reactie. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Houten

Perry Bruins
22 mei 2021

Lekkere sushi en warme side dishes. Voor herhaling vatbaar. Mooi op tijd bezorgd ook!

Reactie van Sushi Station

Beste Perry, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Danielle
22 mei 2021

Snelle levering en goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!

Miquel
21 mei 2021

Voor 3e keer besteld nu, wat is het toch heerlijk...wat een topper!!!

Reactie van Sushi Station

Beste. Miquel , heel erg bedankt voor het feit dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen. We zijn erg blij dat u elke keer tevreden bent geweest Hier worden wij erg blij van!

Jelle
21 mei 2021
Lucienne
19 mei 2021

Heerlijke vers gemaakt sushi. Mooi gevarieerd

Sylvia
19 mei 2021

Eerste keer besteld. Echt super lekker, goede smaak, vers en bezorging precies op tijd zoals gevraagd. Een volgende keer hier zeker weer bestellen.

Reactie van Sushi Station

Beste Sylvia, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Luf
15 mei 2021

De sushi is super vers, heel lekker. Het is verslavend

Zandee
14 mei 2021

Lekker, zorgvuldig, met veel aandacht.

Sandra
13 mei 2021
Stijn
13 mei 2021

Voor het eerst hier afgehaald. Het sushi lovers menu was geweldig. Supervers, veel variatie in smaken en een mooie portie voor 2 personen. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor de mooie beoordeling Stijn!

Miriam
9 mei 2021

Zeer goed verzorgd, nette zaak, echt heerlijk!

Bruins
9 mei 2021

Prima sushi, snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd Bol
9 mei 2021

Lekkere verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulina
8 mei 2021

Heerlijke warme en vers bereide sushi! Precies op tijd klaar! Smaakte heerlijk!

FY
7 mei 2021

Sushi was heerlijk, lekker en vers..

Frits
7 mei 2021

Precies volgens afgesproken tijdstip geleverd, kwaliteit goed met veel keuzes en variaties

Reactie van Sushi Station

Beste Fritz, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Petra
5 mei 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Petra, Bedankt voor je 5 sterren beoordeling .We zien u graag terug bij Sushi Station.

Danielle
4 mei 2021

Weer heerlijke sushi gegeten!

Jongerius
3 mei 2021

Eten was geweldig!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
2 mei 2021
Marion
2 mei 2021

Wederom heerlijk gegeten, vers, smakelijk, divers, echt lekkere box.

Reactie van Sushi Station

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent geweest!

Nuijs
30 april 2021

We hebben genoten, bedankt. Rook en smaakte echt vers